Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes: Südan bager du de flotte røde cupcakes

Disse lÌkre red velvet cupcakes stammer fra USA, og man bager og serverer tit de fine red velvet cakes til jul. Men det behøver bestemt ikke kun vÌre til jul, at de fine røde cupcakes med den cremede hvide frosting pü toppen kommer pü bordet. Her für du en god og nem opskrift pü de lÌkre red velvet cupcakes, sü du selv kan prøve at bage dem derhjemme. Velbekomme!

18 stk.

Ingredienser

  • Cupcakes:
  • 250 g hvedemel
  • 2 spsk. sigtet kakaopulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. natron
  • 100 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 1 spsk. rød levnedsmiddelfarve fra supermarkedet
  • 2 ĂŚg
  • 1ž dl kĂŚrnemĂŚlk
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • 18 muffinforme
  • Frosting:
  • 500 g flormelis
  • 125 g flødeost
  • 125 g blødt usaltet smør
  • 1 tsk. hvidvinseddike el. citronsaft
  • Rødt sukker:
  • 1 dl sukker
  • 2 tsk. rød levnedsmiddelfarve fra supermarkedet

SĂĽdan bager du red velvet cupcakes:

  1. Bland hvedemel, kakao, vaniljesukker, bagepulver og natron i en skül. I en anden skül piskes smør og sukker sammen med en hündmikser. TilsÌt levnedsmiddelfarve.
  2. Pisk et Ìg i ad gangen. Vend melblandingen i. Rør kÌrnemÌlk og vineddike i. Fordel dejen i formene.
  3. Bag kagerne ved 175 gr. pĂĽ midterste ovnribbe ca. 20-25 min. Stik et spyd i en af kagerne, er der rĂĽ dej pĂĽ, skal de bage lidt lĂŚngere.
  4. Lad kagerne køle af pü en bagerist.
  5. Kom flormelis i en skül sammen med flødeost og smør. Pisk det luftigt med en hündmikser. TilsÌt vineddike, og miks det kort igen.
  6. Kom det i en sprøjtepose, og fordel det over kagerne.
  7. Kom sukkeret i en skül, og vend rød levnedsmiddelfarve i. Drys kagerne med rødt sukker.
  8. TIP: Her har vi har bagt kagerne i faste hvide papirforme og bagefter stillet dem i de lyserøde forme. Du kan variere pynten i det uendelige.