Rejecocktail med majs og brøndkarse

Rejecocktail med majs og brøndkarse

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 30 min.
  • Stegetid:
  • 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 4 majskolber
  • 1+3 spsk olivenolie
  • 1 rødløg
  • 1 frisk chili
  • 1 bdt frisk koriander
  • 3 spsk lime- eller citronsaft
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • salt
  • 600 g pillede rejer
  • 2-3 bdt brøndkarse
  • lime- eller citronskiver til pynt

  1. Rens majskolberne og pensl dem med olivenolie. Steg dem møre på en varm grill eller under grillen i ovnen 15-20min.
  2. Lad dem afkøle og skær kernerne af fra top til bund med en skarp kniv. Pil og hak rødløget fint. Befri chilien for frø og mellemvægge og hak den fint.
  3. Skyl korianderbladene og hak dem fint (1-2 spsk). Pisk lime- eller citronsaft sammen med vineddike og olivenolie og vend rødløg, chili og koriander i.
  4. Smag til med salt og vend rejer og majs i. Skyl brøndkarsen og snit den evt. lidt.
  5. Læg den i bunden af 8 portionsglas og fordél rejesalaten ovenpå. Pynt med koriander og evt. lime- eller citronskiver.