Rodfrugtfritter med wasabicreme

Rodfrugtfritter med wasabicreme

Det her er noget af det nemmeste og bedste der findes! Ovnbagte rodfrugter er lækre og sprøde og sunde. Her serveres de med en nem wasabicreme.

Ingredienser

  • Tilbehør til 3-4 personer
  • ½ kg gulerødder
  • ½ kg pastinakker
  • ½ kg skorzonerødder
  • olivenolie
  • salt
  • Dip:
  • 3 spsk tyk yoghurt
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 1 lille fed hvidløg, revet
  • 2 tsk eddike, f.eks. hvidvins- eller riseddike
  • 3-4 tsk wasabipasta
  • salt

Sådan gør du

  1. Skræl rødderne (eller skrub dem). Skær dem i pomfritstørrelse, og vend dem med salt og 1-2 spsk olivenolie. Bred dem ud i et lag på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 250 grader i ca. 20-30 minutter, eller til de er sprøde og møre. Vend rundt i dem undervejs.
  2. Dip:
  3. Rør yoghurt med parmesan, hvidløg, lidt eddike, og smag til med wasabi og salt.
  4. Server rødderne med dip.