Røget laks med rygeost og spinatsalat
Ingredienser
- Røget laks med rygeost og spinatsalat
- 150 g røget laks, gerne helt filetstykke
- 75 g rygeost
- Spinatsalat:
- 100 g spæde spinatblade
- 1 bdt. radiser
- 2 forårsløg
- 3 afkølede og pillede hårdkogte æg
- Dressing:
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. dijonsennep
- ½ tsk. salt
- peber
- Tilbehør:
- ristede fluteskiver
- Skyl spinatbladene, og afdryp dem godt. Skær radiserne i skiver. Skær æggene i halve. Fordel spinatblade og radiser i portionsskåle.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Dryp over salaten.
- Fordel skiver af laks og halve æg over salaten. Kom en skefuld rygeost ved hver.