Røget laks med rygeost og spinatsalat

Røget laks med rygeost og spinatsalat

Ingredienser

  • Røget laks med rygeost og spinatsalat
  • 150 g røget laks, gerne helt filetstykke
  • 75 g rygeost
  • Spinatsalat:
  • 100 g spæde spinatblade
  • 1 bdt. radiser
  • 2 forårsløg
  • 3 afkølede og pillede hårdkogte æg
  • Dressing:
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • Tilbehør:
  • ristede fluteskiver

  1. Skyl spinatbladene, og afdryp dem godt. Skær radiserne i skiver. Skær æggene i halve. Fordel spinatblade og radiser i portionsskåle.
  2. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Dryp over salaten.
  3. Fordel skiver af laks og halve æg over salaten. Kom en skefuld rygeost ved hver.