laksetatar

Røget laksetatar

Nem og lækker frokost med masser omega 3

4

Ingredienser

  • 1 spsk sennep
  • salt og peber
  • 2 laksefileter
  • 150 g røget laks
  • 1 skalotteløg
  • 4 spsk krydderurter, f.eks. purløg, kørvel og dild
  • 50 g salat, evt. frisée
  • 3 spsk rygeost

Sådan gør du:

  1. Skær skindet fra laksen og skær laksekød og den røgede laks i tern.
  2. Pil skalotteløget og hak det fint. Vend lakseternene med løg, sennep og hakkede krydderurter.
  3. Smag laksetataren til med salt og peber og sæt den på køl indtil servering.
  4. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  5. Pluk den og vend den i en skål med rygeost og peber.
  6. Anret laksetataren på en tallerken og pynt med salat og evt. krydderurter.
  7. Tip! Server laksetataren til lune kartoffel- røsti.