Sådan laver du indisk kardemomme-lassi

Sådan laver du indisk kardemomme-lassi

Denne friske lassi er dejlig til stærk mad. Den er ikke for sød, men den varme smag af kardemomme giver alligevel søde noter i munden. Den har fået et skud skummetmælk, det giver en dejlig konsistens, og så er den lidt lettere end traditionelt.

Ingredienser

  • 4 glas
  • 2-3 spsk flydende honning
  • 1 spsk stødt kardemomme
  • ½ liter sødmælksyoghurt
  • 3 dl skummetmælk
  • 2-3 spsk limesaft

Opskrift: Sådan laver du indisk kardemomme-lassi

  1. Blend det hele, og smag evt. til med mere honning eller lime. Servér straks med sugerør i.
  2. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Tip:

Er du mere til den klassiske mangoversion, kan du tilføje en moden mango og erstatte skummetmælk med mangojuice.