Salat med æg, bacon og æbler
Nem og lækker salat med bacon, æbler og æg - salaten kan både fungere som en let frokost, eller som aftensmad, hvis du giver et godt groft brød til.
4 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 100 g rucolasalat el. spæd spinat
- 2 æbler
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- ½ tsk. salt
- peber
- 6 hårdkogte æg
- 125 g baconskiver
- Dressing:
- 2 dl cremefraiche 6 %
- 1 tsk. Dijonsennep
- 1 spsk. friskhakket estragon
- salt, peber
- Tilbehør:
- fuldkornsflute el. ristet tyndskåret rugbrød
Sådan laver du salat med æg, bacon & æbler
- Skyl og afdryp salaten. Skær æblerne i tynde både. Kom salat og æblebåde på et fad eller i en skål.
- Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen, og vend det i. Fordel halve æg på blandingen. Steg baconen sprød på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle. Bræk baconskiverne i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pynt med estragon.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.