Salat med æg, bacon og æbler

Salat med æg, bacon og æbler

Nem og lækker salat med bacon, æbler og æg - salaten kan både fungere som en let frokost, eller som aftensmad, hvis du giver et godt groft brød til.

4 personer

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 100 g rucolasalat el. spæd spinat
  • 2 æbler
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • 6 hårdkogte æg
  • 125 g baconskiver
  • Dressing:
  • 2 dl cremefraiche 6 %
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1 spsk. friskhakket estragon
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • fuldkornsflute el. ristet tyndskåret rugbrød

Sådan laver du salat med æg, bacon & æbler

  1. Skyl og afdryp salaten. Skær æblerne i tynde både. Kom salat og æblebåde på et fad eller i en skål.
  2. Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen, og vend det i. Fordel halve æg på blandingen. Steg baconen sprød på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle. Bræk baconskiverne i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pynt med estragon.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.