Salat med æg og sprød skinke

Salat med æg og sprød skinke

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/kogetid: ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 6 skiver lufttørret skinke (f.eks. parma- eller serranoskinke)
  • 100 g grønne bønner (haricots verts)
  • 2 æg (kogt smilende, halve)
  • ½ grønt salathoved (f.eks. krølsalat)
  • 2-3 spsk olie-eddikedressing
  • Tilbehør:
  • evt. brød

  1. Steg skinken sprød på en slip let-pande eller under ovnens grill.
  2. Kog bønnerne i 3-4 min. iletsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
  3. Bland salat med dressingog bønner og anret på tallerkner med halve æg og sprød skinke.
  4. Servér evt. med brød.