Salat med fisk, æg og kapers

Salat med fisk, æg og kapers

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Koge/Bagetid: ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • ca. 300 g helt (eller anden hvid fisk, filet)
  • salt og peber
  • 2-3 æg (kogt smilende, halve)
  • 1 grønt salathoved (eller evt. flere slags salat)
  • 3-4 tomater (i skiver)
  • 2 spsk kapers
  • Vinaigrette: (olie-eddike-dressing)
  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • salt og friskkværnet peber
  • evt. lidt friske krydderurter (hakkede)
  • Tilbehør:
  • flute eller andet hvidt brød

  1. Skær fisken ud i 4 stykker og læg dem på bagepapir på en bageplade.Krydr kødsiden med salt og peber.
  2. Sætfisken i midten af en 200 grader varm ovn og bag ca. 8 min., til den er varm i midten. Hiv evt. skindet af.
  3. Rør envinaigrette (dressing) og bland den med denskyllede salat.
  4. Anret salat med fisk, æg,tomatskiver og kapers. Nyd det med brød til.