Salat med fisk, æg og kapers
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Koge/Bagetid: ca. 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- ca. 300 g helt (eller anden hvid fisk, filet)
- salt og peber
- 2-3 æg (kogt smilende, halve)
- 1 grønt salathoved (eller evt. flere slags salat)
- 3-4 tomater (i skiver)
- 2 spsk kapers
- Vinaigrette: (olie-eddike-dressing)
- 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 2 tsk dijonsennep
- 2 tsk hvidvinseddike
- salt og friskkværnet peber
- evt. lidt friske krydderurter (hakkede)
- Tilbehør:
- flute eller andet hvidt brød
- Skær fisken ud i 4 stykker og læg dem på bagepapir på en bageplade.Krydr kødsiden med salt og peber.
- Sætfisken i midten af en 200 grader varm ovn og bag ca. 8 min., til den er varm i midten. Hiv evt. skindet af.
- Rør envinaigrette (dressing) og bland den med denskyllede salat.
- Anret salat med fisk, æg,tomatskiver og kapers. Nyd det med brød til.