Salat med kylling, melon og rødløg
4 pers.
Ingredienser
- ½ vandmelon
- 1 rødløg
- 500 g kyllingefilet
- salt, peber
- 1 spsk. olie
- 200 g sukkerærter
- ¾ l blandet salat eller bare én slags, f.eks. lollo biondá
- 2 spsk. limesaft
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. pinjekerner
- Tilbehør:
- italiensk brød
- Læg kyllingefileterne i en bradepande, og dryp dem med olie. Krydr med salt og peber, og steg kødet ved 225 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kødet, og skær det i 1 cm tykke skiver.
- Skær melonkødet i tern, og fjern kernerne. Snit løget, og dryp det med limesaft. 3. Fordel salat, strimlede sukkerærter,melon, løg og limesaft og kylling på et fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber. Drys pinjekerner over.