Salat med pærer og spinat
DITTE OM SALATEN: Den smager fantastisk til fisk, og så er babyspinat sprængfyldt med jern.
4
Ingredienser
- 75 g babyspinat
- 2 pærer
- 2 spsk græskarkerner
- 1 tsk olie
- 1 tsk salt
- DRESSING:
- ca. 6 kardemommekapsler eller 1 tsk stødt
- kardemomme
- 1 spsk rapsolie
- 1 tsk flydende honning
- 1 tsk æblecidereddike
- salt og peber
Sådan gør du:
- Skyl spinatbladene grundigt, læg dem til tørre på et viskestykke og kom dem i en stor skål.
- Skær pærerne ud i små tern og bland dem med spinaten.
- Rist græskarkernerne på en varm pande i olie, indtil de bliver gyldne og „popper” − drys dem til sidst med salt.
- Kom kardemommekapsler i en morter og stød de sorte frø til fint pulver − fjern skallerne. Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til dressingen og smag den til.
- Hæld dressing over salaten og drys med græskarkerner.