-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Salat med salatdressing & røgede mandler
Super skønt og grønt med en salat med salatdressing på. De røgede mandler giver et godt modspil til alt det grønne, men du kan også bruge saltede mandler.
2-3
Ingredienser
- Dressing:
- 1 salathoved
- 1 avocado
- ¼ dl olivenolie
- ¼ dl æbleeddike
- salt
- Salat:
- 1 salathoved
- 50 g ristede, røgede mandler
Sådan gør du
- Pluk salathovedet, og blend det i en foodprocessor med kødet fra avocadoen, olivenolie og eddike. Smag dressingen til med salt.
- Pluk et nyt salathoved, anret det på et fad, top med dressing og mandler, og servér straks.
- TIP! Dressingen er også god som tilbehør til fisk eller som dip.