Sandwich

Sandwich

Klassiske sandwich må gerne smøres aftenen før.Det giver tid til at lægge dem i pres, så de kan spisesmed fingrene – ligesom jarlen af Sandwich gjorde.

Ingredienser

  • Sandwich med røget filet og flødeost
  • Arbejdstid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (4 sandwich-trekanter)
  • 4 skiver sandwichbrød
  • 125 g flødeost naturel
  • evt. 1 fed hvidløg (knust)
  • friskkværnet peber
  • 4 salatblade
  • 6 skiver røget svinefilet
  • Sandwich med roastbeef
  • Arbejdstid: 15 min.
  • Trækketid: ca. 1 time
  • Ikke fryse-egnede
  • (4 sandwich-trekanter)
  • 4 skiver sandwichbrød
  • 4 spsk pickles (finthakket)
  • 2 spsk karse (fintklippet)
  • 8 skiver roastbeef
  • Agurkesandwich med sennepssmør
  • Arbejdstid: 15 min.
  • Trækketid: mindst 1 time, gerne flere timer
  • Ikke fryse-egnede
  • (4 sandwich-trekanter)
  • 40 g smør (blødt)
  • 1 spsk sennepspulver, (f.eks. Colman’s)
  • 4 skiver sandwichbrød
  • 16 skiver agurk
  • salt
  • friskkværnet peber

  1. Sandwich med røget filet og flødeost
  2. Smør alle brødskiverne med flødeost, evt. rørtmed hvidløg. Krydr med peber.
  3. Fordel salatbladenepå to af brødskiverne og læg kødet ovenpå. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.
  4. Skær over til trekanter.
  5. Sæt dem i køleskabet, til de skal spises – gerne frisklavet, så salaten er sprød.
  6. Sandwich medroastbeef
  7. Smør brødskiverne med pickles og drys med karse. Læg kødet på to af brødskiverne. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.
  8. Skær over til trekanter.
  9. Læg evt. i pres og sæt i køleskabet.
  10. Agurkesandwichmed sennepssmør
  11. Rør smørret med sennepspulver. Smør alle brødskiverne. Fordel agurkeskiverne på to af brødskiverne. Krydr med salt og peber. Lægde to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.
  12. Skær over til trekanter.
  13. Læg evt. i pres og sæt de færdige sandwich i køleskabet.