Skummende suppe med ristede hasselnødder, små kammuslinger og jordskokker

Skummende suppe med ristede hasselnødder, små kammuslinger og jordskokker

Lav en smuk og skummende suppe på økologisk smør med ristede hasselnødder, små kammuslinger og jordskokker og server den som en appetizer eller lille forret.

 


SKUMMENDE SUPPE MED RISTEDE HASSELNØDDER, SMÅ KAMMUSLINGER OG JORDSKOKKER

4 pers. som forret

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

50 g ristede hasselnødder

1 kvist citrontimian

2½ spsk. hvidvin

2 dl hønsebouillon

1 dl mælk

30 g økologisk smør

10 g hasselnøddeolie

20 små kammuslinger

12 små jordskokker

1. Skær løg og hvidløg i tynde skiver og kom det i en gryde sammen med hasselnødder,

citrontimian og hvidvin.

2. Kog op, og tilsæt mælk og bouillon. Lad suppen simre under låg i ca. 15 min. Blend suppen skummende med smør og hasselnøddeolie.

3. Skræl jordskokkerne og skær i skiver. Steg jordskokkerne i lidt smør sammen med kammuslinger til de er gyldne. Anrettes med skummende suppe og citrontimian til pynt.