Skummende suppe med ristede hasselnødder, små kammuslinger og jordskokker
Lav en smuk og skummende suppe på økologisk smør med ristede hasselnødder, små kammuslinger og jordskokker og server den som en appetizer eller lille forret.
SKUMMENDE SUPPE MED RISTEDE HASSELNØDDER, SMÅ KAMMUSLINGER OG JORDSKOKKER
4 pers. som forret
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
50 g ristede hasselnødder
1 kvist citrontimian
2½ spsk. hvidvin
2 dl hønsebouillon
1 dl mælk
30 g økologisk smør
Annonse
10 g hasselnøddeolie
20 små kammuslinger
12 små jordskokker
1. Skær løg og hvidløg i tynde skiver og kom det i en gryde sammen med hasselnødder,
citrontimian og hvidvin.
2. Kog op, og tilsæt mælk og bouillon. Lad suppen simre under låg i ca. 15 min. Blend suppen skummende med smør og hasselnøddeolie.
3. Skræl jordskokkerne og skær i skiver. Steg jordskokkerne i lidt smør sammen med kammuslinger til de er gyldne. Anrettes med skummende suppe og citrontimian til pynt.