Små brød med frikadellebøf, spejlæg og topping

Små brød med frikadellebøf, spejlæg og topping

4 personer

Ingredienser

  • ½ portion grundfars
  • 1 spsk. olivenolie
  • 6 skiver rugbrød
  • 2 spsk. Miracle Whip
  • 4 æg
  • Topping:
  • ½ rødløg
  • 6 cornichoner
  • 1 håndfuld persille
  • salt og peber
  • Grundfars:
  • 1 dl couscous
  • 1 dl bouillon
  • 500 g hakket svine- og
  • kalvekød
  • 1 lille løg
  • 1 dl letmælk
  • 1 æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • salt og peber
  • fedtstof til stegning

  1. Form 6 flade bøffer affarsen, og steg dem påen pande i olie.
  2. Rist rugbrødet på pandeneller på en brødrister.Smør brødet med MiracleWhip, og læg bøfferne påbrødene.
  3. Steg æggene somspejlæg på panden, oglæg dem over bøffen.
  4. Hak løget fint, skærcornichoner i små tern,og hak den skyllede ogafdryppede persille. Blanddet hele sammen i enskål, og fordel det overæggene. Krydr med saltog peber.