Små brød med frikadellebøf, spejlæg og topping
4 personer
Ingredienser
- ½ portion grundfars
- 1 spsk. olivenolie
- 6 skiver rugbrød
- 2 spsk. Miracle Whip
- 4 æg
- Topping:
- ½ rødløg
- 6 cornichoner
- 1 håndfuld persille
- salt og peber
- Grundfars:
- 1 dl couscous
- 1 dl bouillon
- 500 g hakket svine- og
- kalvekød
- 1 lille løg
- 1 dl letmælk
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- Form 6 flade bøffer affarsen, og steg dem påen pande i olie.
- Rist rugbrødet på pandeneller på en brødrister.Smør brødet med MiracleWhip, og læg bøfferne påbrødene.
- Steg æggene somspejlæg på panden, oglæg dem over bøffen.
- Hak løget fint, skærcornichoner i små tern,og hak den skyllede ogafdryppede persille. Blanddet hele sammen i enskål, og fordel det overæggene. Krydr med saltog peber.