-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Små brød med frikadellebøf, spejlæg og topping
4 personer
Ingredienser
- ½ portion grundfars
- 1 spsk. olivenolie
- 6 skiver rugbrød
- 2 spsk. Miracle Whip
- 4 æg
- Topping:
- ½ rødløg
- 6 cornichoner
- 1 håndfuld persille
- salt og peber
- Grundfars:
- 1 dl couscous
- 1 dl bouillon
- 500 g hakket svine- og
- kalvekød
- 1 lille løg
- 1 dl letmælk
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- Form 6 flade bøffer affarsen, og steg dem påen pande i olie.
- Rist rugbrødet på pandeneller på en brødrister.Smør brødet med MiracleWhip, og læg bøfferne påbrødene.
- Steg æggene somspejlæg på panden, oglæg dem over bøffen.
- Hak løget fint, skærcornichoner i små tern,og hak den skyllede ogafdryppede persille. Blanddet hele sammen i enskål, og fordel det overæggene. Krydr med saltog peber.