Små marcipanæg

Små marcipanæg

60 stk

Ingredienser

  • 500 g ren rå marcipan
  • frugtfarve i rød, gul og grøn
  • lidt flormelis
  • Sukkerlage:
  • 1 dl vand
  • 2 dl sukker
  • 1 tsk. eddike

  1. Del marcipanen i tre,og farv i hver sin farve.Tilsæt evt. lidt flormelis, såmarcipanen ikke klistrer formeget.
  2. Form ca. 60 små påskeæg,og lad dem tørre et partimer på bagepapir på enbageplade.
  3. Kog vand, sukker ogeddike sammen til detbobler sejt, men ikke erbegyndt at gyldne. Dypæggene heri. Læg dem tilbagepå bagepapiret, og ladsukkermassen størkne entimes tid.
  4. Vend æggene iflormelis, og opbevar dem ien lufttæt beholder et køligtsted, f.eks. i køleskabet.