Snurrer med hvid chokolade og lakrids

Snurrer med hvid chokolade og lakrids

Kanelsnurrer med et twist: Prøv de lækre snurrer med hvid chokolade og lakridspulver.

14 stk

Dej

  • 2 dl sødmælk
  • 25 g gær 
  • 2 æg 
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 100 g smør
  • ca. 500 g hvedemel
  • 75 g marcipan
  • 200 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 2 spsk. lakridspulver
  • 75 g hakket hvid chokolade
  • 1 sammenpisket æg til pensling

Sådan gør du

  1. Riv marcipanen på råkostjernet.
  2. Rør smør, sukker, lakridspulver og marcipan sammen. Rør grofthakket hvid chokolade i.
  3. Fyld, form, og bag disse snurrer som beskrevet under Kanelsnurrer