Sommersalat

Sommersalat

(2-4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 200 g rygeost
  • 4 spsk cremefraiche 18% (eller piskefløde)
  • evt. 1 tsk dijonsennep
  • 1 bdt radiser
  • ½ agurk
  • purløg, persille, mynte eller basilikum
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • rugbrød eller knækbrød
  • evt. tomater

  1. Rør rygeosten sammen med cremefraiche ellerfløde til passende konsistens. Smag til med salt, peber og evt.sennep.
  2. Rens radiserne og vask agurken. Skær dem i tynde skiver eller små tern og vend dem i rygeostecremen sammen med dine yndlingskrydderurter– én eller flere slags.
  3. Anret salaten i en skål eller på tallerkner. Pyntmed overskydende radiser/agurkestykker og krydderurter.
  4. Server med rugbrød eller knækbrød og evt. solmodnetomater.