Spinatsalat med melon og fjordreje-toast

Spinatsalat med melon og fjordreje-toast

Så skal der pilles fjordrejer - eller køb dem hos fiskemanden...

SPINATSALAT MED MELON OG FJORDREJE-TOAST

Tid: ca. 25 min.

(4 pers.)

1 galiamelon

100 g babyspinat

1 bundt grønne asparges

4 kviste hakket bredbladet persille

200 g ærter – gerne friskbælgede

olivenolie

salt og peber

Fjordreje-toast:

4 skiver surdejsbrød

1 dl cremefraiche

2 spsk. mayonnaise

1 tsk. dijonsennep

1 lille håndfuld hakket basilikum

200 g fjordrejer

evt. 1 potte brøndkarse

1. Skær melonen i tern. Skyl spinaten, og slyng den tør.

2. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 2 min. Hæld koldt vand over, afdryp, og skær i snitter.

3. Vend melon med spinat, asparges, persille og ærter. Dryp lidt olivenolie over, og krydr med salt og peber.

4. Rist brødet. Rør cremefraiche med mayonnaise, sennep og basilikum.

5. Smør dressingen på det ristede brød, og top med rejer. Server til spinatsalaten, og drys evt. med brøndkarse.

SE OGSÅ: Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost

SE OGSÅ: Fisk i spinat med sprødt låg

SE OGSÅ: 7 lækre sommersalater