Spiselig mandelgave: Chokoladehjerter med gulddrys
Chokoladehjerter med gulddrys
(20 stk.)
Ingredienser
- 250 g ren rå marcipan
- 2 spsk. cognac eller appelsinsaft
- 150 g god mørk chokolade
- evt. spiseligt gulddrys
- Ælt marcipanen med cognac. rul den ud på et flormelisdrysset bord ca. 1 cm tyk. udstik hjerter, og lad dem tørre en times tid.
- Hak chokoladen fint. gem en tredjedel. smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. rør den sidste tredjedel i. nu er chokoladen klar til overtræk.
- Overtræk hjerterne, og stil dem på bagepapir. drys evt. med spiseligt guldstøv, og lad chokoladen stivne.
Skøn julekonfekt: 10 skønne opskrifter på juleknas & konfekt
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt