Sprøde pita-chips med radisedip

Sprøde pita-chips med radisedip

(6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 dl græsk yoghurt (evt. halvdelen rygeost)
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 bdt radiser
  • 1 bdt persille eller mynte
  • salt og peber
  • Chips:
  • 3-4 pitabrød – gerne grove
  • 2-3 spsk olivenolie
  • Drys:
  • nigellafrø (jomfru i det grønne), birkes, sesam eller hørfrø

  1. Tænd ovnen på 180 gradervarmluft.Flæk pitabrødene påden flade led og pensl„indersiderne“ med olivenolie. Drys evt. med frø og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter. Læg dem på bageplader med bagepapir og bag dem sprøde 8-10 min.
  2. Rør yoghurten cremet og tilsæt sennep ogfintrevet citronskal. Smag til med citronsaft,salt og peber.
  3. Rens radiserne og skær dem i tynde skiver ellerbittesmå tern. Hvisradisebladene er pæne, så skyl, tør og hakdem. Skyl persille ellermynte og hak den.
  4. Rør radiser og grønt i dippenog server med de sprøde pitachips.