Stegt rødspætte med løvstikke

Stegt rødspætte med løvstikke

Ingredienser

  • 1 rødspætte (renset, flået)
  • 10 g mel
  • salt og peber
  • 10 g DDV plante 70
  • 1 bundt løvstikke
  • 50 g grøn peberfrugt
  • 20 g pinjekerner
  • 1 fed hvidløg
  • 15 g olie
  • citronsaft
  • salt og peber
  • 150 g blomkål (buketter)
  • salt

  1. Vend fisken i mel, salt og peber.Steg fisken på begge sideri fedtstof på en varm pande.
  2. Kom løvstikke, peberfrugt, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker eller blender. Kør det til en jævn pesto.Smag til med citron, salt og peber.
  3. Damp blomkål et par minutter i letsaltet vand. Anret fisken med løvstikkepesto og dampet blomkål.
  4. Kalorier 596 kcal
  5. Protein 44 g (29%)
  6. Kulhydrat 19 g (13%)
  7. Fedt 40 g (58%)
  8. Kostfibre 6 g
  9. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & slank året rundt - deluxe".
  10. Køb bogen - klik her