i køleskabet af grøntsager, som er gode, men hænger lidt med snuden - vær kreativ! - og ned i fadet til fisken.
Hæld 1 dåse kokosmælk over blandingen.
Pynt evt. med lidt gorgonzola eller gedeost.
Annonse
Drys lidt spidskommen ovenpå.
I ovnen i 45 minutter på 180 grader. (Almindelig varme, ikke varmluftsovn-funktion, for så sparer du også el).
Servér evt. med grønsagsmos.
Selina's Grøntsagsmos
Hvis du har grøntsager, som har ligget længe i grøntsagsskuffen i køleskabet, men som stadig er friske, kan de bruges til at lave grøntsagsmos.
Tag gulerødder, blomkål, løg, broccoli, selleri, jordskokker, kartofler, rødløg og hvad du ellers har i grøntsagsskuffen, vask dem og hak derefter det hele i små stykker.
Kom vand plus en teske salt i en stor gryde og bring vandet kog. Kom alle grøntsagerne i vandet og kog det hele på mellemsvag varme i ca 20 minutter (prik til grøntsagerne, især kartofler, og se om de er blevet bløde.)
Hæld derefter vandet fra grøntsagerne og blend det hele med en håndblender. Tilsæt salt, soyamælk/mælk og krydderier efter egen smag.
Blend det hele indtil blandingen bliver til en fin mos. Kan spises til kød, fjerkræ, fisk eller vegetar retter. Både sundt for maven og godt for mindre madspild.