Syltede græskar med skalotteløg og ahornsirup
1 glas
Ingredienser
- Forlage:
- l kogt koldt vand
- 2 tsk. salt
- 1 dl eddike
- 200 g græskarkød skåret i stænger
- 250 g små skalotteløg
- Syltelage:
- 2 dl hvidvinseddike
- 1 tsk. havsalt
- 1 dl ahornsirup
- 50 g sukker
- 2 spsk. friskrevet peberrod
- Bland forlagen, og læg græskarstængerne heri, lad dem stå tildækket køligt et døgn. Hæld forlagen fra og kasser den.
- Pil løgene.
- Kog eddike, salt, sirup og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Kom peberrod, græskar og løg i lagen, og kog det hele sammen 8 min. Kom løg og lage i et rent og skoldet glas. Luk glasset til. Opbevares mørkt og køligt.