tarteletter med spinat og bacon

Tarteletter med flødespinat og sprød bacontop

Server den lækre tarteletter med et cremet fyld af flødestuvet spinat og sprødstegt bacon på toppen.

Tarteletter til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 12 tarteletter
  • 400 g spæd spinat
  • 4 forårsløg eller 2 lille løg
  • 20 g smør
  • 4 spsk. vand
  • 2 spsk. majsstivelse
  • 5 dl piskefløde
  • salt og peber
  • 2 tsk. sukker
  • 300 g bacon, gerne Aalbæk's i et helt stykke, du selv skærer ud
  • 2 spsk. olie
  • dild

Sådan laver du tarteletter med flødespinat og sprød bacontop

  1. 1. Skyl spinaten grundigt. Snit løgene. Svits løgene i smør i en gryde ca. 1 min. Kom spinaten i sammen med vand. Kog det op, til spinaten er faldet sammen.
  2. 2. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog det sammen ca. 1 min. Smag til med salt, peber og sukker.
  3. 3. Varm tarteletterne i ovnen. Skær baconen i små strimler eller tern. Steg baconternene sprøde i olie på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle.
  4. 4. Fordel spinatstuvningen i tarteletterne. Pynt med bacontern og dild.