Tarteletter
(8 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnede
- Ingredienser:
- 25 g smør
- 2 spsk mel
- ½ l hønsebouillon
- 1 æggeblomme
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk citronsaft
- 1 spidskål
- 125 g ærter (optøede)
- 400 g rejer
- dild (fintsnittet)
- 16 tarteletter
- salt og peber
- Smelt smør i en grydeog rør melet i. Spædmed bouillon og kogsovsen igennem underomrøring i 10 min.
- Piskæggeblommen sammenmed fløde og piskden varme sovs i. Hælddet tilbage i gryden ogvarm det igennem underomrøring. Smag tilmed citronsaft, salt ogpeber og si sovsen overi en ren gryde.
- Rensspidskålen og snit denfint. Vend det i sovsenog varm igennem, tilkålen netop er mør.
- Vend ærter, rejer og dild i og fordel stuvningen ivarme tarteletter.