Tarteletter

Tarteletter

(8 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • Ingredienser:
  • 25 g smør
  • 2 spsk mel
  • ½ l hønsebouillon
  • 1 æggeblomme
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spidskål
  • 125 g ærter (optøede)
  • 400 g rejer
  • dild (fintsnittet)
  • 16 tarteletter
  • salt og peber

  1. Smelt smør i en grydeog rør melet i. Spædmed bouillon og kogsovsen igennem underomrøring i 10 min.
  2. Piskæggeblommen sammenmed fløde og piskden varme sovs i. Hælddet tilbage i gryden ogvarm det igennem underomrøring. Smag tilmed citronsaft, salt ogpeber og si sovsen overi en ren gryde.
  3. Rensspidskålen og snit denfint. Vend det i sovsenog varm igennem, tilkålen netop er mør.
  4. Vend ærter, rejer og dild i og fordel stuvningen ivarme tarteletter.