Thai - nem og sund hverdagsmad
Lav stegte kammuslinger med karry og kokosmælkeller en sprød oksekødsalat - begge dele er nem, sund og super velsmagende hverdagsmad.
STEGTE KAMMUSLINGER MED CHILI OG BØNNER
En perfekt anretning til en aften, hvor appetitten ikke er stor. De lækre store kammuslinger fås hos fiskehandleren og i flere velassorterede supermarkeder.
Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
1 pose edamamebønner (fås bl.a. i Irma)
1 grøn chili
1 spsk. rapsolie til stegning
1 spsk. grøn karrypasta
1 dåse kokosmælk
1 bundt frisk koriander
lidt cashewnødder
12 store kammuslinger
salt og peber
koldpresset rapsolie til stegning
Tilbehør:
4 dl jasminris
1. Kog risene som angivet på emballagen.
2. Hæld kogende vand over bønnerne. Lad dem stå et kort øjeblik. Kasser vandet, og bælg bønnerne.
3. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og snit chilien.
4. Varm olien på en pande, og svits karrypastaen. Tilsæt kokosmælk og edamamebønner, og tag panden af varmen.
5. Varm olien på en pande, og rist kammuslingerne i ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber, og server med ris og bønner i kokosmælk. Drys med hakket koriander og cashewnødder.
Få opskriften på den lækre, sprøde oksekødsalat på næste side...
OKSEKØDSSALAT MED BRØNDKARSE
Tid: ca. 20 min. Dressing: Tilbehør:
Få også opskrifterne på 3 nemme, lækre vintersupper her.