Toast med svampe

Lækker toast med kejserhatte og oliventapenade

Nem og lækker opskrift på en skøn toast med svampe.

Toast til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 200 g kejserhatte
  • 1 rødløg
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. provencekrydderi salt og peber
  • 100 g rucola
  • 8 skiver landbrød
  • 4 spsk. sort oliventapenade
  • Pynt: 1 lille bakke karse

Sådan laver du toast med svampe

  1. 1. Skyl og tør svampene. Skær dem i skiver. Pil og skær rødløget i ringe.
  2. 2. Opvarm smør og olie på en pande. Svits løg og svampe sammen med provencekrydderi. Steg, til svampene får stegeskorpe. Krydr med salt og peber.
  3. 3. Skyl og tør rucola. Smør brødet med oliventapenade. Læg rucola, svampe og løg på brødet, og læg sammen til en sandwich.
  4. 4. Pensl overfladen af brødet med olivenolie. Rist i en toaster, til brødet får grillmærker, eller steg toasten sprød på en pande med olie og smør.
  5. 5. Steg i 3-4 min. på hver side. Pynt med karse.