Tofarvet biscotti

Tofarvet biscotti

40 stk.

Ingredienser

  • 200 g hasselnødder
  • 60 g smør
  • 220 g sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 3 æg
  • 335 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 25 g kakaopulver
  • 35 g hvedemel

  1. Kom nødderne i en bradepande,og stil dem i ovnen ved200 gr. i 8-10 min. Kom dem iet rent klæde, og gnid hinderneaf så godt som muligt. Haknødderne.
  2. Pisk smør, sukker og vaniljesukkersammen. Pisk et ægi ad gangen. Vend de 335 ghvedemel, nødder og bagepulveri. Stil dejen i køleskabet 1times tid.
  3. Del dejen i 2. Ælt kakaopulveri den ene halvdel. Ælt de35 g mel i den anden halvdel.Rul begge dejstykker ud til 30cm lange pølser. Sno dem ind ihinanden til en lang pølse.
  4. Læg pølsen på bagepapir påen bageplade, og bag den 45min. ved 180 gr. på midtersteovnribbe. Skær pølsen i skrå,1 cm tykke skiver. Bag dem iovnen ved 175 gr. i ca. 15 min.Afkøl dem på en bagerist.