Tofarvet biscotti
40 stk.
Ingredienser
- 200 g hasselnødder
- 60 g smør
- 220 g sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 3 æg
- 335 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 25 g kakaopulver
- 35 g hvedemel
- Kom nødderne i en bradepande,og stil dem i ovnen ved200 gr. i 8-10 min. Kom dem iet rent klæde, og gnid hinderneaf så godt som muligt. Haknødderne.
- Pisk smør, sukker og vaniljesukkersammen. Pisk et ægi ad gangen. Vend de 335 ghvedemel, nødder og bagepulveri. Stil dejen i køleskabet 1times tid.
- Del dejen i 2. Ælt kakaopulveri den ene halvdel. Ælt de35 g mel i den anden halvdel.Rul begge dejstykker ud til 30cm lange pølser. Sno dem ind ihinanden til en lang pølse.
- Læg pølsen på bagepapir påen bageplade, og bag den 45min. ved 180 gr. på midtersteovnribbe. Skær pølsen i skrå,1 cm tykke skiver. Bag dem iovnen ved 175 gr. i ca. 15 min.Afkøl dem på en bagerist.