Træstamme med Kahlua
Sådan laver du nemt en fin træstamme med marcipan, nougat og Kahlua.
(1 stk.)
Ingredienser
- 250 g ren, rå marcipan
- 2 spsk. Kahlua (kaffelikør)
- 2 spsk. flormelis
- 100 g blød nougat
- 100 g mørk chokolade
- 50 g hvid chokolade
- Ælt marcipanen med Kahlua og flormelis. Rul marcipanen ud på husholdningsfilm, 10 x 15 cm.
- Smør den bløde nougat over, og rul marcipanen sammen som en roulade. Lad den trække 1 time.
- Smelt chokoladen, som anvist på side 30. Overtræk træstammen med den smeltede chokolade. Lad chokoladen stivne.
- Pynt med høvlet, hvid chokolade, vent evt. til servering. Pak træstammen i en tætsluttende boks, og opbevar den køligt.