Træstamme med Kahlua

Træstamme med Kahlua

Sådan laver du nemt en fin træstamme med marcipan, nougat og Kahlua.

(1 stk.)

Ingredienser

  • 250 g ren, rå marcipan
  • 2 spsk. Kahlua (kaffelikør)
  • 2 spsk. flormelis
  • 100 g blød nougat
  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g hvid chokolade

  1. Ælt marcipanen med Kahlua og flormelis. Rul marcipanen ud på husholdningsfilm, 10 x 15 cm.
  2. Smør den bløde nougat over, og rul marcipanen sammen som en roulade. Lad den trække 1 time.
  3. Smelt chokoladen, som anvist på side 30. Overtræk træstammen med den smeltede chokolade. Lad chokoladen stivne.
  4. Pynt med høvlet, hvid chokolade, vent evt. til servering. Pak træstammen i en tætsluttende boks, og opbevar den køligt.