Trifli med kakaoskum og friske bær
Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.
Trifli med kakaoskum og friske bær
Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.
(4 pers.)
8 makroner
4 spsk. sød marsala el. portvin
¼ l piskefløde
1 spsk. kakaopulver
150 g mørk chokolade
150 g hasselnødder
200 g friske bær, f.eks. brombær
og ribs
1. Hæld piskefløden i en skål. Tilsæt kakaopulver, og pisk fløden til let skum.
2. Rist hasselnødderne på en slip let-pande, og knus dem lidt med en kniv. Hak chokoladen let, i små stykker.
3. Knus to makroner i hvert serveringsglas, og hæld marsala eller portvin over. Fyld kakaoflødeskummen i glassene, og drys med friske bær. Pynt triflien med hakket chokolade og ristede hasselnødder.
► SE OGSÅ: Trifli på 3 skønne måder
► SE OGSÅ: Cheesecake-is-trifli med syltet appelsin
► SE OGSÅ: Rabarbertrifli