Trifli

Trifli med kakaoskum og friske bær

Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.

Trifli med kakaoskum og friske bær

Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.

(4 pers.)

8 makroner

4 spsk. sød marsala el. portvin

¼ l piskefløde

1 spsk. kakaopulver

150 g mørk chokolade

150 g hasselnødder

200 g friske bær, f.eks. brombær

og ribs

1. Hæld piskefløden i en skål. Tilsæt kakaopulver, og pisk fløden til let skum.

2. Rist hasselnødderne på en slip let-pande, og knus dem lidt med en kniv. Hak chokoladen let, i små stykker.

3. Knus to makroner i hvert serveringsglas, og hæld marsala eller portvin over. Fyld kakaoflødeskummen i glassene, og drys med friske bær. Pynt triflien med hakket chokolade og ristede hasselnødder.

► SE OGSÅ: Trifli på 3 skønne måder

► SE OGSÅ: Cheesecake-is-trifli med syltet appelsin

► SE OGSÅ: Rabarbertrifli