-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Valentinsdag: Søde hjerteformede kager
Bag sprøde butterdejshjerter, og læg dem i lag med en frisk mousse af blodappelsin. Hvis du ikke kan finde blodappelsiner, kan du bruge almindelige appelsiner og evt. tilsætte lidt rød farve. Sådan bager du de fine sprøde butterdejshjerter til 14. februar. Forkæl din elskede med lækre kager med blodappelsinmousse. Få opskriften her:
4 kager
Ingredienser
- 1 rulle butterdej (275 g)
- 1 æggeblomme
- 1 spsk. sukker
- 2½ blad husblas
- 2-3 blodappelsiner (øko)
- ½ citron (øko)
- 2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
- 125 g sukker
- 100 g cremefraiche 38 %
- 1½ dl piskefløde
- Frysetørrede hindbær
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du
- Udstik dejen til 12 hjerter (ca. 9 cm), og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Pensl dem med æggeblomme, og lad det tørre i 5 min. Pensl dem igen, og drys et fint lag sukker på.
- Læg et stykke bagepapir over hjerterne, og en bageplade ovenpå papiret.
- Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i 12-15 min., til hjerterne er gyldne og gennembagte. Sæt dem til afkøling på en rist.
Mousse:
- Læg husblasbladene enkeltvis ned i en skål med koldt vand, og udblød i 5 min.
- Vask appelsiner og citron, og riv skallen fint, så du har 1 spsk. appelsinskal og ½ tsk. citronskal. Pres saften af frugterne, og hæld 1½ dl appelsinsaft og 1 spsk. citronsaft i en lille gryde.
- Knug vandet af husblassen, og smelt den sammen med saften over meget svag varme.
- Pisk æggeblommer, appelsin- og citronskal og sukker i ca. 5 min. med en håndmikser, til en tyk og luftig creme.
- Rør husblasblandingen i æggecremen, og sæt den i køleskab i 45-60 min. – rør cremen igennem 2-3 gange undervejs.
- Bland cremefraiche og piskefløde, og pisk det til en luftig creme. Vend det sammen med appelsincremen, og sæt moussen i køleskab, til den begynder at stivne (ca. 1 time).
- Fyld appelsinmoussen i en sprøjtepose med en glat tylle, og sæt den i køleskab indtil servering.
- Sæt 3 pæne toppe på hver af de 8 kager. Læg dem sammen to og to.
- Læg de sidste 4 hjerter på som låg, og pynt med frysetørrede hindbær.