Yogi-yellow gulerodssuppe
Velsmagende gulerodssuppe med kanel og friske krydderurter, der kan laves på en halv time.
2
Ingredienser
- 3 gulerødder
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 appelsin
- 1 spsk kokosolie til stegning
- 40 g røde linser
- 1 stang kanel
- 1 spsk gurkemeje
- 1 spsk urtebouillon, opløst i ½
- l kogende vand
- havsalt
- peber
- ½ bundt friske krydderurter
- efter eget valg
Sådan gør du
- Hak gulerødder, løg og hvidløg. Pil appelsinen, og skær den i mindre stykker.
- Varm kokosolie i en gryde, og tilsæt grøntsager. Tilsæt linser, krydderier og appelsin. Hæld bouillon ved.
- Lad suppen koge cirka 20 minutter. Hvis du vil blende suppen, skal du huske at tage kanelstængerne op først.
- Krydr suppen med havsalt og peber, og kom en ordentlig omgang grønt på, for eksempel persille, koriander, dild, basilikum eller kørvel.
PRØV OGSÅ: Harira-suppe med kikærter og tomat
PRØV OGSÅ: Suppe med agurk og avocado
PRØV OGSÅ: Grøn suppe med pesto