Beautysnacking

Beautysnacking: Her er 9 bud på skønhedsprodukter, der gør din hverdag lidt federe

Glem alt om uinspirerede eftermiddage, humørdyk og koffeinfix. Beautysnacking får dig gennem dagen.

Du kender det godt. Klokken er halv tre. Det er lang tid siden, du spiste hurtig frokost foran skærmen, du er allerede på eftermiddagens anden kop kaffe, og du er træt, uinspireret og lækkersulten.

Før i tiden ville du tømme skuffen for saltmandler, tørrede abrikoser og slik, men så ramte 2020, kontoret rykkede hjem, og pludselig var dine skønhedsritualer ikke længere låst fast på morgenens rens-fugt-faktor-foundation-rutine og aftenens rens-A-vitamin-øjencreme-serum-regime.

Personlig pleje blev nemlig transformeret til selvomsorg under pandemien, og der blev plads til at give arbejdsdagen et tiltrængt pep med moodboostende behandlinger i form af en hurtig manicure, en tjep ansigtsmaske eller et skud af den opfriskende mist.

Det hedder beautysnacking og handler ikke bare om at få dig til at glemme sukker- eller koffeintrangen, når opgaverne hober sig op, og energiniveauet er i bund. De små improviserede skønhedsbehandlinger kan nemlig pleje såvel din selvfølelse som din kreativitet. Her er vores bud på godter, der gør arbejdsdagen sjovere og skønnere.

Opløftende

Liftkiss Sheet Mask

Du behøver hverken babybotox eller et skud restylane for at give læberne og deres omgivelser et tiltrængt løft. Liftkiss plumper læberne med hyaluronsyre, udglatter fine linjer og regenererer den sarte hud. På 20 minutters masketid, når du dine mails, og din mund mæsker sig imens.

Liftkiss Sheet Mask fra Biologique Recherche, 180 kr.

Energiske enzymer

Exfoliating Enzyme Mask

Forbinder du fortsat enzymer med tandpastareklamer eller avancerede Noma-opskrifter? Så læs videre. De er nemlig også nøgleingrediensen i den næste skønhedscraving fra Sisley. Exfoliating Enzyme Mask har en pudret tekstur, som du blander med vand, til den får en behagelig konsistens. Masken skal kun have et minuts betænkningstid på din hud, hvorefter du skyller den af og siger hej til en frisk version af morgenens trætte spejlbillede.

Exfoliating Enzyme Mask fra Sisley, 700 kr.

Dråber af sølv

Digital Detox Silver Rich Face Mist

Det er sølvvand fra kilden i Sussex, der gør, at du føler dig både høj og en anelse hellig, når du sidst på dagen detoxer din hud og atmosfæren i dit kontormiljø med en generøs omgang mist fra Amly Botanicals, der dufter, beroliger, fugter og så fordufter umærkeligt igen.

Digital Detox Silver Rich Face Mist fra Amly Botanicals, 485 kr.

En øjenåbner

Sublime Skin Eye Patch

Hvis du er quickfix-typen, der ikke har tid til langsom ansigtsmassage, kan du fjerne træthedstegn og hævede øjenomgivelser med et par no nonsense-øjenmasker, der virker – uden duft og hokus-pokus – på bare 10 minutter.

Sublime Skin Eye Patch fra Comfort Zone, 440 kr. for 6 stk.

Chakra fix

7 Delicious Chakra Chocolates

Du er ikke bleg for intravenøse skønhedsprodukter og har sikkert allerede flirtet med såvel kollagenpulver som kosttilskud. Men hvorfor ikke praktisere lidt ayurvedisk chakra-næring med et stykke fyldt chokolade? De syv fristelser i den appetitlige æske nærer din krops syv energicentre, der går fra toppen af hovedet til bunden af rygraden. Fra krone-chakra til rod-chakra. Fyldet er varianter af nøddesmør af hasselnød, peanut, mandel og sesam, der blandes med matcha, friske bær eller vild gurkemeje, sødes med dadel og overtrækkes med dybsort chokolade, så hver mundfuld er en nydelse. Haps!

7 Delicious Chakra Chocolates fra Cosmic Dealer, 229 kr.

Aftenkaffe med sidevogn

Autocorrect Texture and Glow Mask

Du har brændt din midnight oil og overvejer at tage endnu en time foran skærmen – med kaffe i koppen og sidevogn i glasset. Men du besinder dig og erstatter fransk cognac med tysk fornuft og forkæler i stedet ansigtet med en natmaske, der ubemærket sætter gang i din kollagenfornyelse, mens du arbejder færdig – og siden når du sover.

Autocorrect Texture and Glow Mask fra BYNACHT, 1.225 kr.

Pearly whites

Herbal Citrus + Peppermint Natural Toothpaste

Den er undervurderet: den lille ekstra tandbørstning midt på dagen, der fjerner spinat mellem tænderne, forfrisker din ånde og smører smilet stort. Gør det til et lille treat at børste i to minutter med den økologiske tandpasta fra Davids, der er baseret på naturligt calciumbicarbonat og birkudvundet xylitol og smager af citrus og pebermynte.

Herbal Citrus + Peppermint Natural Toothpaste fra Davids, 115 kr.

Olfaktorisk opkvikker

Mille et Une Roses

Du er gået i stå foran skærmen, og hverken Madeleine-kager eller lindete kan vække din inspiration. Så du griber efter Lancômes seneste Grand Cru-duft, Mille et Une Roses, der er husets første duft baseret på 97 procent naturlige ingredienser. Den sender din tankeflugt til den sydfranske by Grasse, hvor den sprøde Maj-rose gror, roséen altid er kold, flirten varm, og skriveblokeringen letter.

Mille et Une Roses fra Maison Lancôme, 1.395 kr.

Dandér den

Drift Off Mineral Bath Salts

… ganske ubemærket med et fodbad under skrivebordet. Kom badesalt i tempereret vand, og lad fødderne tage hovedspring i herligheden, mens du klarer dit conference call med et afslappet pokerfjæs.

Drift Off Mineral Bath Salts fra VERDANT ALCHEMY, 110 kr.