Skønhedsprodukter til vinterhud

11 skønhedsprodukter, der gør hverdagen bedre

Blussende kinder, følsomme næser og sprukne læber. Hvis vinteren synes uendelig, så søg fred, ro og harmoni på badeværelset, hvor bløde børster, gode olier og fuldfede cremer formilder tilværelsen.

1. Cirkulation og cellefornyelse

Start dagen i godt selskab med en blød, men bestemt, kropsbørstning, der øger hudens blodcirkulation, løsner dine spændinger og stimulerer kroppens meridianbaner.

Body Brush fra Bodyologist, 200 kr.

2. Forebyggelse frem for kur

Det tyske spabrand har sat sig for at skærme din vintertrætte hud for unødvendig hårdhændet behandling og har udviklet en dynamisk plejeduo, der stimulerer kollagenproduktion, opstrammer slappe celler og efter sigende udsætter ældningsprocessen med op til fem år.

Serum, 2.270 kr. Face Cream, 2.455 kr. Begge fra Lanserhof

3. Termotøj til udsatte kinder

Hvis serum er hudens undertrøje, er Tromborgs Below 10 Degrees Cream en termofrakke. Den beskytter huden mod udtørring og kolde temperaturer og er derfor ideel at have med på ski- eller ødegårdsferie. Den kan både bruges sammen med din almindelige hudpleje eller alene og har helende effekt på sår og rødsprængninger.

Below 10 Degrees Cream fra Tromborg, 620 kr.

4. Sæbe til sarte sjæle

Den måske mest nænsomme showergel, din hud kunne ønske sig, er fransk og dufter af musk, bergamotte og iris. Og så er den plantebaseret, sæbefri og tilpasset hudens naturlige pH-værdi.

Eau de Vignes Shower Gel fra Caudalíe, 95 kr.

5. Fine fornemmelser

Evercalm Barrier Repair Elixir er en lettere olie, end det lange navn antyder. Den trænger hurtigt ned i din hud og reducerer de synlige tegn på følsomhed, tørhed og modvilje mod vintervejr. Du kan bruge den pletvis eller helgardere og gennemfugte ansigt, hals, hænder og stresset hud.

Evercalm Barrier Repair Elixir fra REN Skincare, 435 kr.

6. Glød til grå hud

Det er ikke altid nemt at finde balancen, så ansigtshuden både er ren og rar at være i. Særligt i en tid, hvor den prøver at holde kulden ude og fugten inde. Kora har knækket koden, så du kan føle dig strålende tilpas efter en grundig omgang med økologisk vask med bl.a. gurkemeje og aloe vera-juice, der renser i dybden og lysner din hud uden at irritere eller udtørre den.

Tumeric Glow Foaming Cleanser fra Kora Organics, 300 kr.

7. Comfort food

Lad dine sprukne læber søge trøst og næring i den fuldfede, men behagelige læbeolie fra Clarins.

Lip Comfort Oil fra Clarins, 180 kr.

8. Elegant olie

Den aktive serumolie fra danske biyó dufter mildt af citrus, men er en kraftfuld størrelse, der både regenerer og styrker din huds lipidbalance, så den fremstår frisk og velfugtet.

Active Oil Blend Serum fra biyó, 370 kr.

9. Flødeskum til formerne

Stirred, not shaken. Den er gennempisket og derfor aldeles velgørende at indsmøre tørre lægge, frostbidte lår og kuldskære balder i. Mantles kropscreme er baseret på CBD-olie og næring fra E-vitamin, jojobaolie, hyaluronsyre og sheasmør.

The Whipp fra Mantle, 285 kr.

10. Fred til stresset hud

Den danske hudplejeekspert Helle Thorup har udviklet sin egen hudplejelinje, og til de barske vintermåneder anbefaler hun den styrkende maske, der afstresser huden, genetablerer balancen i dens mikrobiom og nærer den. Det sker ved hjælp af marulaolie, som lindrer rødme og irritation, og gurkemeje, der øger den naturlige hydrering og regenererer huden.

De-stress Nourishing Mask fra Skinlosophy, 495 kr.

11. Øjeblikkelig ro

Kulden sætter sine slidsomme mærker i form af røde hænder, sprukne knoer og blussende kinder. Din hud skriger på ro, og du dæmper den med et blødt lag af sheasmør, mandelolie og ekstrakter fra havtorn og blåbær.

Instant Repair Balm fra Woods_ Copenhagen, 170 kr.