Rikke Eriksen

"Disse produkter giver min hud glød"

45-årige Rikke ejer og driver bureauet Front PR, der er presseansvarlig for skønhedsmærket Kiehl’s. Her får du hendes personlige favoritter.

1. Olie døgnet rundt

Jeg bruger primært hudpleje fra Kiehl's, fordi de gør en stor forskel for min hud – især de plejende ansigtsolier. Om dagen bruger jeg Daily Reviving Concentrate og om natten Midnight Recovery Concentrate. Begge produkter er baseret på naturlige ingredienser og giver min hud en frisk glød.

Midnight Recovery Concentrate, 30 ml, Kiehl's, 295 kr.

2. Duftneutral

Min favorit til kroppen er Kiehl´s Creme de Corps, som er rigtig god til tør hud. Den dufter ikke af noget, så den blander sig ikke med den parfume, man bruger, hvilket jeg godt kan lide.

Creme de Corps, 250 ml, Kiehl's, 225 kr.

3. Saftige læber

Jeg elsker lipglossen Juicy Tubes i farven Pamplemousse, som giver mine læber en fin og naturlig glans.

Juicy Tubes, Pamplemousse, Lancôme, 175 kr.

4. Fokus på øjnene

Til øjnene bruger jeg øjenskyggepaletten Naked fra Urban Decay. Den indeholder alle de brunlige farver, som jeg godt kan lide, og så holder formularen for evigt! Til vipperne bruger jeg Hypnôse-mascaraen fra Lancôme, som fremhæver længden på mine øjenvipper rigtig fint.

Naked Ultimate Basics, Urban Decay, 385 kr.

5. Velduftende fylde

Når det gælder hårstyling er saltvandssprayen Elderflower Salt Spray fra Less is More en klar favorit. Udover at give mit ellers ret fine hår ekstra fylde, dufter den også rigtig godt.

Elderflower Salt Spray,150 ml, Less is More, 200 kr.

6. Underspillet aroma

Jeg er generelt ikke så meget til parfumer, fordi jeg synes, det tit bliver for meget af det gode. Men Kiehl's Aromatics Blends Vetiver and Black Tea har en ret spændende underspillet duft, som jeg bruger fast uden, at jeg bliver træt af den.

Aromatics Blends Vetiver and Black Tea, Eau de Toilette 30 ml, Kiehl's, 195 kr.

7. Luksuscremen

Et produkt, jeg drømmer om at prøve, er Helena Rubinstein Age Recovery Day Crème, som koster 2.015 kroner. Jeg kunne godt tænke mig at teste, om den er pengene værd! 

Re-Plasty Age Recovery Day Crème, 50 ml, Helena Rubinstein, 2.015 kr.

LÆS OGSÅ: Charlotte Torpegaard: “En stor del af min skønhedsrutine handler om, hvad jeg kommer i kroppen”

LÆS OGSÅ: “Jeg er vildt imponeret over effekten af dette produkt”

LÆS OGSÅ: 7 skønhedstips fra bloggeren og makeupartisten Sara Rostrup