Emil Nissen

Emil Nissen: ”Jeg er nærmest vokset op på et badeværelse”

Gud forbyde, at der skulle gå en dag uden minimum halvanden time på badeværelset. PR-manager Emil Nissen er pertentlig omkring indretning og produkter og har fuldstændig faste hudplejerutiner. Han er måske den mand i Danmark, der går mest op i sin hud og får lavet flest behandlinger.

Hvorfor betyder badeværelset så meget for dig?

“Hos min mor og mormor var min badetid forbundet med ritualer af pleje og velvære, og der duftede altid af sæber, olier og cremer. Jeg er nærmest vokset op på et badeværelse, og da jeg var 10, var mine fortrukne mærker Weleda og Dr. Hauschka. Når jeg kommer hjem efter en lang dag og har brug for at koble af, er det altid badeværelset, jeg bliver draget af.”

Hvad gør badeværelset særligt?

“Det er inspireret af de gamle romerske bade, hvor travertin var den fortrukne sten sat sammen med træ ligesom i de japanske badeværelser. Al armatur er håndlavet fra Dornbracht i mat sort, hvilket giver badeværelset dybde. Badekarret i mahogni er designet af min ven, arkitekten, Salem Charabi, og fra det store bruseområde kan du se himlen igennem ovenlysvinduet.”

Lysterapimasken bliver brugt dagligt. Rød glasskulptur af Fredrik Nielsen, lerskulptur af Davide Hjort Di Fabio og spejlkunst af Rasmus Høj Mygind
Lysterapimaske fra Dr. Dennis Gross og microcurrent-maskine fra Amazing Space
Emil Nissen
Lysterapimasken bliver brugt dagligt. Rød glasskulptur af Fredrik Nielsen, lerskulptur af Davide Hjort Di Fabio og spejlkunst af Rasmus Høj Mygind
Emil Nissen
Lysterapimaske fra Dr. Dennis Gross og microcurrent-maskine fra Amazing Space

Hvordan fandt du ud af, hvordan det skulle indrettes?

“Jeg vidste fra starten, at der skulle være plads, så jeg har lyst til at være her i lang tid, vinduer, så jeg kan fornemme naturligt lys, musik til at sætte stemningen, et badekar, som jeg kan falde tilbage i efter en lang dag, og gulvvarme. Jeg elsker at kunne have et møbel stående, som min Fritz Baumann-skammel, og så er håndklæder vigtige, når man elsker velvære. Jeg er vokset op med Geismars og har altid købt deres frottéhåndklæder, som har den bedste sugeevne. Undervejs fandt jeg også ud af, at jeg ikke kan leve uden et Geberit-toilet.”

Hvorfor kan du ikke leve uden et Geberit-toilet?

“Jeg havde heller ikke regnet med, at det var noget, jeg skulle gå op i. Men uden at gå i detaljer kan skyllet virkelig noget (toilettet kan rengøre popoen med vand, red.). Og om natten og tidlig morgen, før solen er stået op, skinner der en blå farve fra det, så du er fri for at tænde lys.”

Hvad dufter her af?

“Om morgenen tænder jeg røgelse fra Bodha, købt i Ara’kai, som også har de bedste spabehandlinger. Når jeg har spaaftener, tænder jeg Marihuana-duftlyset fra Loewe, og når jeg har gæster, tænder jeg min vens, glaskunstneren Frederik Nielsens, duftlys, som han har pustet til mig.”

Hvad lytter du til?

“Jeg fik bygget to Sonos-højttalere ind, som er koblet til min telefon. Jeg hører gerne klassisk musik som Puccini eller en podcast, fx Dr. Will Cole, som handler om wellness, livsstil og biohacking. Jeg har hørt den fra begyndelsen, og jeg er besat!”

Chanel gone large. Parfumeflakon-værket er af Nanna Abell, og kunstværket på væggen er af Theis Wendt
Active Serum fra Is Clinical
Emil Nissen
Chanel gone large. Parfumeflakon-værket er af Nanna Abell, og kunstværket på væggen er af Theis Wendt
Emil Nissen
Active Serum fra Is Clinical

Hvad er din daglige rutine?

“Om morgenen handler det om beskyttelse, og om aftenen handler det om at behandle og reparere. Om morgenen renser jeg mit ansigt med Hydrating Cleanser fra ZO Skin i badet. Nogle firmaer påstår, at man ikke behøver at rense om morgenen, men vores hud peeler om natten, så det, synes jeg, skal renses af, dog mildt. Min krop renser jeg med Mandarin Refresher fra Amazing Space, som klart er det firma i Danmark, der er bedst til kropsprodukter. Efter badet smører jeg mig ind i Ageless Body- og Bodylicious-cremerne fra Amazing Space.

Når det kommer til ansigtet, er jeg meget pertentlig med, hvad jeg bruger. Jeg starter med at fugte med Calming Toner fra ZO Skin, så huden bedre optager de efterfølgende produkter. Så øjencremen Eye Brightening Creme fra ZO Skin, efterfulgt af ZO Skins 10% Vitamin C Self-Activating Serum. Nogle dage skifter jeg og putter Active Serum fra Is Clinical på, og dernæst kommer Daily Power Serum fra ZO Skin. Min mor lærte mig altid at huske halsen og brystet, for huden her er sart ligesom den under øjnene, og så slutter jeg af med solcremen Daily Sheer SPF 50 fra ZO Skin i ansigtet. Altid!”

Wow. Hvad så om aftenen?

“Jeg tager næsten altid et karbad med Fortifying Magnesium Soak fra Nature Of Things og bruger lidt længere tid. Jeg starter med en pipettefuld 30% CBD-olie fra Rude under tungen for at slappe af. En-to gange om ugen fylder jeg badekarret med is og laver et stort isbad efterfulgt af en tur i mit saunatæppe fra HigerDose. Når jeg skrubber min krop, bruger jeg også en peel i ansigtet, men aldrig en fysisk, det kan give små ar. Jeg bruger Dermabrasion fra pHformula eller deres Vita A Mask.”

Favoritter fra ZO Skin, pHformula og CBD-olie fra Rude. Værket er af Frederik Næblerød
Spaprodukter fra Amazing Space og glas af FOS
Emil Nissen
Favoritter fra ZO Skin, pHformula og CBD-olie fra Rude. Værket er af Frederik Næblerød
Emil Nissen
Spaprodukter fra Amazing Space og glas af FOS

Har du nogle skønhedskuriositeter?

“I flere år har jeg hver dag brugt min lysterapimaske fra Dr. Dennis Gross, og to gange om ugen bruger jeg microcurrent-maskinen fra Amazing Space sammen med deres Moist Explosion, som er en workout for huden.”

Hvilken duft bruger du?

“Jeg har brugt den samme parfume de seneste 15 år. Den er fra et lillebitte parfumeri i Paris, som hedder Jar, og duften hedder Golconda. Jeg bruger den kun, når jeg skal ud om aftenen.”

Hvilke behandlinger får du?

“Halvdelen af hudarbejdet ligger i behandlinger. Jeg går fast hos superdygtige Layal fra Mabellé Beauty på Frederiksberg. Hun dybderenser min hud to gange om måneden, og indindimellem får jeg microneedling. Når jeg skal have akupunktur og cupping, går jeg hos Sahar, der ejer StikMig i Blågårdsgade.

Jeg får både akupunktur i ansigtet og på kroppen for at blive strammet op og skabe balance i mine organer. Cupping hjælper min krop med at udrense. En gang om måneden kommer min massør Michael hjem til mig og giver mig en dybdegående massage, og en gang om måneden tager jeg i Amazing Space, som laver de bedste kropsbehandlinger.

Jeg går fast hos Jacqueline, som er vanvittig dygtig, og jeg får oftest Detox Sea Wrap. En til to gange om måneden får jeg lydbad, lavet af min veninde Natalie Juul. Enten kommer hun hjem til mig, eller også finder jeg hende i et yogastudie på Vesterbro. Det er en helt fantastisk følelse af at blive masseret indefra og give slip på en masse opbygget uro. Bryn og vipper får jeg farvet hos min mand i Mads Stig Studio. Det åbner mit ansigt mere op. For nylig er jeg også begyndt på botox og laser hos Mads Storm fra Retouch Clinic for at forebygge dybe rynker og få en mere ensartet hud.”

Filserne er travertin og leveret direkte fra Italien gennem Top Granito. Armatur er fra Dornbracht
Emil Nissen
Filserne er travertin og leveret direkte fra Italien gennem Top Granito. Armatur er fra Dornbracht