Eurowoman skønhedsfavoritter

Skønhedsredaktørens februarfavoritter: ”Hvordan har din hud det, egentlig?”

En hudanalyse, duften af Rimbaud på flaske og en behandling, der sender dig tættere på himlen. Sådan lyder skønhedsredaktørens anbefalinger.

GLOSSIER

Glossier er dygtige, især på makeupfronten. Det amerikanske skønhedsbrand er mestre i at skabe teksturer og farver, der får fjæset til at tage sig tæt på strålende ud. Særligt deres cremede bronzere, Solar Paint, deres cremeblushes, Cloud Paint, og fugtgivende læbestifter, Ultragloss, storhitter på huden.

Ultralip fra GLOSSIER, 130 kr.

Celine

Hvis ikke Celines nye duft skulle hedde Rimbaud, så ved jeg snart ikke. Kreativ direktør Hedi Slimane har altid været fascineret af den franske digter, og som 14-årig havde han et billede af den unge poet med sig overalt. Det er da en pragtfuld historie. Duften hylder Hedi Slimanes evige fascination af ungdommen med noter af lavendel, neroli og vanilje.

Rimbaud, edp 100 ml fra CELINE, 1.700 kr.

CND RescueRXx

Jeg rendte rundt med udpinte negle, trætte og skrøbelige som efter en studietur til Zürich. Lige indtil jeg begyndte på CNDs neglekur. Jeg sværger, efter at have penslet den på neglene morgen og aften i tre uger, er der nu 10 små blanke skjold for enden af mine fingre.

RescueRxx fra CND, 229 kr.

mac eyebrows big boost gel stud

“Hvilken øjenbrynsmascara er den bedste?” Et ofte stillet spørgsmål til skønhedsredaktøren. Svaret lyder: “Den nye fra MAC.” Fordi den farvede fibergelé lægger sig naturligt på hårene og ikke på huden bag dem. Fås i 15 farver.

Eyebrows Big Boost fra MAC, 190 kr.

Chanel

Chanel har alle dage været forud for deres tid – og nu er de fremme ved sommeren, for de har netop lanceret deres S/S 22-makeupkollektion inspireret af Gabrielle Chanels riviera-villa La Pausa. Du kan selv komme nærmere det blide sydfranske sollys med pudret ferskenblush, rosenbalsam til læberne og guld på øjenlågene.

Priser fra 220 kr., alt fra CHANEL

Shu Uemura

For tusind år siden, ja tusind, vaskede japanerne deres hår i risvand. Hvis det virkede dengang, så virker det nok også i dag, er filosofien bag Shu Eumuras nye hårtonic, som er beriget med risekstrakt. Efter 28 dage lover de gode japanere, at håret bliver blankere og sundere, hvis du bruger sprayen på fugtigt hår. Dertil kommer duften af citrus og bergamotte, og den er saftsusemig god.

Izumi Tonic fra SHU UEMURA, 400 kr.

beauty avenue

Her er verdens bedste alternativ til ferien til Mauritius, som du jo alligevel hverken har tid eller råd til. Den nyeste behandling hos Frederiksberg-spaen varer to timer og 10 minutter og kommer omkring hver en centimeter af din krop med fodbad, scrub, kropsmassage, ansigtsbehandling, ja selv ørenus og hårbørstning. Lad os kalde det den grådige types behandling.

Renewing Body Experience fra BEAUTY AVENUE, 2.300 kr.

Eurowoman var inviteret til at teste behandlingen.

Unknown-1.jpeg.jpg

Er du i tvivl om din huds tilstand, kan du få svar hos Lancôme i Magasin på Kongens Nytorv. Her kan du få en gratis hudanalyse med hjælp fra en maskine, der vil tage billeder af din hud med tre forskellige lysindstillinger, og som kan berette om tekstur, rødme, pigmentpletter, synlige porer, rynker, UV-påvirkning, fugt og fasthed. En kyndig rådgiver vil se på billederne af din hud og give bud på, hvor du skal sætte ind med din hudpleje, og hvad du i mindre grad behøver at bruge krudt på. Bestil tid på tlf. 3318 2096.

Advanced Génifique Serum fra LANCÔME, 590 kr.