Lady Gaga: Hug en hæl med en hummer på hovedet

Lady Gaga: Hug en hæl med en hummer på hovedet

Læderstøvler med 30 cm hæl, en hummer på hovedet og en gennemsigtig bodysuits med tilhørende nitter lyder umiddelbart som et outfit, der kun kan findes bag lukkede døre i de mørkeste afkroge af Vesterbro i København. Men for Stefani Joanne Angelina Germanotta, bedre kendt som sangeren Lady Gaga, er dette blot få af de pieces, der er at finde i hendes enorme garderobe, som er sammensat af stylingteamet Haus of Gaga, der blandt andet omfatter stylist-gone-Mugler-designer Nicola Formichetti.

 Den excentriske Lady Gaga insisterer på at være ’Born this Way’ og uanset om du er modig nok til at gøre hendes kunsten efter i tøjvalg, kan man ikke andet end at beundre opfindsomheden der ligger bag.

Eurowoman har her fundet 13 af Lady Gagas mest omtalte garderobevalg.

Lady Gaga i Alexander McQueen kjole til MTV Video Music Awards i 2010. Kjolen er fra den sidste kollektion designere lavede inden han på tragisk vis tog sit eget liv.

Et år tidligere til MTV Video Music Awards i Jean Paul Gaultier kjole.

Senere samme aften i rød blondesag og meget tildækket ansigt.

Latex i Goodmorning America. Lady Gaga ville med sit latex-condom-inspired outifit promovere sikker sex og skabe opmærksomhed på HIV/AIDS.

Til Brit Awards 2010 i en  Francesco Scognamiglio kjole og Philip Treacy hat.

Philip Treacy er siden blevet kendt som ham, der designede Prinsesse Beatrices hat, som fik umådelig meget opmærksomhed ved det royale bryllup mellem William og Kate. Hattemanden har for nyligt ytret ønske om, at Lady Gaga ville være hans "drømme-praktikant".

Til Grammy Awards 2010 i Armani Privé haute couture med gul paryk.

Giorgio Armani har kreeret en serie af ”iconic pieces” til Lady Gaga blandt andet denne kjole.

I Heathrow Airport 2010 i 25,5 cm høje sko, der også forårsagede et styrt fra Lady Gaga cirka 5 sekunder efter dette billede er taget.

Sko fra Noritaka Tatehana, attitude fra New York.

Til CFDA Fashion Award 2010 i custom-made Mugler kjole, der senere blev fjernet så Lady Gaga kun gik det gennemsigtige bodysuit.


Gaga - aka Mother Monster - løb desuden med prisen som årets modeikon.

London 2011, i Cirkel Bow Dress fra Liz Black Fall 2011 debutkollektion ”Concentric Thoughts” .

Til pressekonferencen af Lady Gagas “Monster Ball Tour” I Mexico City med krydset tape på barmen og en hot page-paryk.

Mange vil nok huske denne kjole fra Hussein Chalayan Buble-dress fra spring  07, som for alvor var med til at gøre Lady Gagas stil kendt.

Billeder fra indeværende uge, hvor Lady Gaga er i fødebyen New York.

Viften er fra Louis Vuitton og er i øvrigt udnævnt som sommerens mest fashionable accessorie af Style.com.Den måtte jo komme...

Kjolen er designet af Franc Fernandez og stylet af Nicola Formichetti. Kødet er fra designerens egen familie slagter. Kjolens budskab var at Lady Gaga ikke blot var et stykke kød, men et menneske som alle andre.

Kjolen er desuden udstillet i en tørret version (beef jerky om du vil) på Rock and Roll Hall of Fame and Museum i Cleveland indtil februar næste år. - Den skulle eftersigende ikke lugte.

Lady Gaga har for nyligt lavet en tumblr med navnet Amen Fashion », hvor du kan følge hendes (mode)hverdag.

Se også: Lady Gaga har blåt hår under armene »