Julegaver til familien

Redaktionen anbefaler: 10 gaver til familien

Der er gået julemandsstemning i den på kontoret. Så er du i tvivl om, hvad du skal lægge under træet for at forkæle dine kære, kan du blive inspireret af redaktionen her.

Marie Lodberg, journalist og skønhedsredaktør

Til veninden

– Når jeg ser min venindes hår, får jeg lyst til at springe hen og gnide hårolie ind i spidserne, for de er altså pænt tørre. Det siger jeg også til hende. Men hvad nytter det at gå rundt og tale om det? Nu skal der handles. Derfor får hun Avedas hårkur, der er cremet omsorg på tube.

Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment, Aveda, 395 kr.

Til svigermoren

– Det er 10 år siden, at Chloé lancerede modehusets signaturduft. Min svigermor skal svøbes ind i blomstrende fransk elegance og et øjeblik drømme sig væk fra Middelfart til Paris og en café i Marais, hvor en fransk tjener i hvid skjorte, sort vest og moustache spørger "Ça va?" og serverer slanke glas med champagne, mens Serge Gainsbourg hyggestønner ud af knitrende højtalere.

Nu er det vist mig, der drømmer.

Chloé Signature, edp 50 ml, Chloé, 720 kr.

Anne Lose, chefredaktør

Til datteren

– Min datter Dagmar på 13 elsker at få beautyinspiration og gode råd på Youtube og i magasiner. Lige nu er hun besat af Mario Badescu og ønsker sig mærkets Rosewater-ansigtsmist, der opfrisker huden i løbet af dagen.

Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater, Mario Badescu, 100 kr.

Til manden

– Jeg elsker maskuline dufte, og heldigvis er både min mand Mads og jeg vilde med Tom Fords. Oud Wood er ubetinget en af de bedste, vi har prøvet. Jeg får komplimenter hver gang, jeg bruger den og elsker, når Mads dufter af den. Jeg vil give ham den store størrelse, så vi ikke løber tør lige foreløbig.

Oud Wood, edp 250 ml, Tom Ford, 3.800 kr.

Julie Bruun Lund, skønhedsassistent

Til lillebroren

– Min lillebror Uffe er udstyret med de flotteste krøller. De er bare ikke altid lige lette at styre. Derfor skal han og krøllerne have Kevin Murphys Killer Curls, da den virker både fugtgivende og blødgørende. Desuden er den på magisk vis i stand til at tøjle krøllerne, når de forvandler sig til krus.

Killer.Curls, Kevin Murphy hos Nicehair.dk (sponsoreret), 210 kr.

Til nevøen

– Verdens sødeste nevø, Alfred på to år, får uden tvivl legetøj i stakkevis. Så af mig får han Mommy & Me fra Rudolph Care. SOS-balmen kan nemlig beskytte ham, når vintervejret begynder at bide i hans små sarte kinder. Og som navnet på cremen antyder, kan min søster passende også smøre sin pæne, gravide mave ind i den. Det er da genialt.

Mommy & Me, Rudolph Care, 395 kr.

Frederik Lentz Andersen, Senior Fashion Director

Til moren

– Som barn frygtede jeg min mors røde læbestift, når hun tog tilløb til at kysse mig. I dag har jeg selv tre børn og kender værdien af at overdynge dem med kys og kram. Og i dag kender jeg også værdien af og nyder synet af min mor med den obligatoriske røde læbestift. Diors Diorific er grafisk, tidløs og fremhæver det stof, stærke kvinder er gjort af.

Diorific Haute Couture Long Wearing Lipstick i farven Dolce Vitam, Dior, 305 kr.

Til hustruen

– Min smukke hustru Vibeke nyder, når hun en sjælden gang imellem får mulighed for at blive forkælet i Amazing Spaces spa under d'Angleterre. Og jeg nyder den duft, der omgiver hende, når hun kommer afslappet hjem derfra. Hun skal have deres Mango & Black Peppar Body Sufflé, så hun dagligt kan omgive sig med duften og få den afslappede fornemmelse af spa i kroppen.

Mango & Black Peppar Body Sufflé, Amazing Space, 350 kr.

Kristine Halken Sørensen, stylingredaktør

Til lillesøsteren

– Min lillesøster er netop kommet tilbage fra barsel og med en baby, der græder om natten og tidlige morgener, har hun brug for lidt ekstra forkælelse i form af denne maske, der giver fugt og masser af glød.

Hydra Beauty Masque, Chanel, 380 kr.

Til kusinen

– Min kusine har fået klippet den fineste page, og denne børste skal hjælpe med at holde hendes smukke lokker glansfulde.

Handy Bristle B3, Mason Pearson, 1.345 kr.