Kate Moss Young

Her er audition-videoen, der var med til at kickstarte Kate Moss’ karriere

Den skulle vise sig at blive starten på en succesfuld og indbringende karriere for den nu 43-årige, 170 cm høje topmodel fra England.

I skrivende stund kan det være svært at forestille sig, at stilikonet og topmodellen Kate Moss har været på lige fod med hvilket som helst andet nyankommet ansigt hos modelbureauet, gået til castings, blevet afvist og været den nye pige i klassen. Men det har hun.

1996 var året, hvor Kate Moss aldrig havde booket en kampagne før og også året, hvor hun tog til sin første casting hos L’Oreal. Her stillede hun op foran kameraet til castingen på en ny kampagne, der skulle vise sig at blive hendes første blandt mange hos den franskbaserede virksomhed, som i dag er blandt verdens største producenter af kosmetik.

De to videoer du kan se herunder, viser den unge Moss posere, som havde hun aldrig gjort andet, og da hun svarer på de obligatoriske spørgsmål om navn, modelbureau og tidligere kampagner bliver det tydeligt, at hun trods sikker fremtoning foran kameraet, ikke har meget erfaring.

Se topmodellen i aktion før hun blev stor.