Nu kan du få tørshampoo til dine vipper: Vi har testet

Du skal videre i byen efter arbejde, og det kribler i fingrene for at opfriske din mascara – men gør du forsøget, er det et Hej til klumpede vipper. Det ved du. Heldigvis er der nu et nyt produkt på gaden, der lover at kunne genopfriske dine vipper. Vi har testet det.

Vi har kæmpet med det i årevis. Øjenvipper, der er blevet triste sidst på dagen, hvor morgenens omgang mascara, der gjorde dem fyldige og lange, er en saga blot.

Du er fristet til at give dem et opkvikkende lag, for du skal videre til et socialt arrangement efter arbejde, men har tid til at vaske den gamle mascara af og lægge en helt ny makeup. Til sidst giver du efter og hiver mascaraen frem, men lige som sidst ender dine vipper i edderkoppelignende sorte ben, der stikker ud fra vippekanten. Det var ikke just dét look, du gik efter.

Men nu kan det være, at hjælpen er nær.

Beautybrandet Mac har i hvert fald netop lanceret det, som de kalder en tørshampoo til dine vipper. Et helt nyt produkt, som opfrisker din mascara på et øjeblik og giver et frisk look, som havde du lige lagt din mascara.

mac lash dry shampoo.jpg
Lash Dry Shampoo Mascara Refresher fra MAC, 230 kr.

Nøgleingrediensen er ifølge Mac polymerteknologi, som skulle blødgøre og genoplive eksisterende mascara, og som arbejder i synergi med en børste, der gør, at du nemt kan rede vipperne igennem fra rødder til spids uden at trække – og uden at efterlade ekstra mascara, der sætter sig i klumper.

Vi har selvfølgelig testet, om det virker.

toershampoo til vipper.jpg

Konklusionen er, at mascaraen er nem at påføre, og der skal ikke mange strøg til, før du kunne se et tydeligt resultat: Vipperne er blevet tydeligt længere - uden at klumpe.

Ret smart og enkelt at gå fra kontor til fest! 

foer og efter.jpg