Efterårsfavoritter

Lun løbetur og bløde lokker: Her er 19 nye efterårsfavoritter

Her på redaktionen elsker vi efteråret for dets smukke farver og køligere ture på løbestien. Vi har fundet nyheder, der kan forsøde de næste måneder,

stella.jpg

Lange ærmer

Super blød sweat, som kan bruges både til hverdag og træning.

Long sleeve T-shirt fra Adidas by Stella McCartney, 749 kr. 

casall.jpg

Varm fra inderst til yderst

Efterårsvejret kan indeholde både regn, vind og kulde. Anorakken her er både vandafvisende og vindtæt, samt åndbar, og så har den reflekser, så du kan ses i mørket på løbe- eller vandreturen.

Anorak fra Casall hos Boozt.com, 1.300 kr.

halo.png

Bare arme

Tanktop til svedige træningspas eller brug den som mellemlag.

Tanktop fra Halo, 400 kr. 

SolarGlide.jpg

Wroom wroom

Neutrale løbesko, der sørger for et energifyldt løb takket være en fleksibel ydersål, der arbejder sammen med det særlige Boost-materiale. En skinne hjælper med at styre foden, mens en hælflik reducerer irritationer ved akillessenen. SolarGlide-skoene er til dig, der gerne vil have mere komfort til fødderne, så du kan løbe endnu længere.

Solar Glide løbesko fra Adidas, 1.099 kr.

beaute.jpg

Smukke øjne

Gel, der indeholder seks typer A-vitamin, så du får den maksimale anti-age effekt, mens antioxidanter også beskytter huden. Derudover har den også en botox-lignende effekt, hvor den afslapper musklerne så linjer udglattes.

Crème Symphonique Eye Zone Gel fra Beauté Pacifique, 399 kr.

davines.jpg

Bløde lokker

Har dit hår også brug for lidt ekstra pleje efter sommerens sol og saltvand? Masken sørger for at håret får en genopbyggende kur med masser af fugt og genopbyggende pleje.

NouNou hårmaske fra Davines hos Nicehair.dk, 269 kr. (sponsoreret)

karmameju.jpg

Naturligt løft

Ansigtstørbørsten er et ’lille naturligt ansigtsløft’ i den daglige hudplejerutine. Den eksfolierer huden, stimulerer blodcirkulationen og bindevævet og som vækker huden i ansigt, hals og bryst efter søvn.

RENEW tørbørste fra Karmameju, 299 kr.

nike.jpg

Træningsfødder

Skoen har en flad, stabil hæl, fleksibilitet under tæerne og støtte fra side til side, så du er klar til løft, HIIT, træningssessionen eller til at blive stærkere på træningsmaskinerne.

Træningssko Nike Legend Essential 2, 500 kr.

ecooking.jpg

Lange vipper

Ecooking er aktuel med en makeup-serie, der byder på alt fra farverige øjenskygger og lip gloss til mineralfoundation og mascara. Derudover indeholder serien et øjenvippe-serum, som plejer dine øjenvippehår fra roden, hvilket gør at vipperne vokser sig flotte og lange, samtidig med at de bliver mørkere og fyldigere. 

Øjenvippe-serum fra Ecooking, 350 kr.

arket.jpg

Styr på brysterne

Sportsbh i elastisk og åndbar materiale, som giver medium støtte, hvilket gør den velegnet til yoga. 

Sportsbh fra Arket, 200 kr.

eyda.jpg

Squatsikker

Højtaljede tights med elastik i taljen, som er squatsikre og komfortable. Derudover har de fire funktionelle lommer, så du kan have nøgler og telefon sikkert med på løbetur, yogatime eller til træning.

Emma Pocket Tights fra Eyda, 600 kr.

kari-traa.jpg

Varme fødder

Det er også snart tid til støvler - og de her kan både bruges til hverdag og på vandreturen

Vandrestøvler fra Kari Traa, 999 kr.

tromborg.jpg

Blød hud

Skab lidt spa-stemning derhjemme og hjælp et sundere udseende på vej ved at eksfoliere huden forsigtigt med en skrub, der fjerner døde hudceller, og efterlader huden blød og velplejet.

Body Salt Scrub fra Tromborg, 280 kr. 

emeyu.jpg

Efterår er lig med te - og ikke mindst kamillete. Her er en økologisk variant, der er perfekt om aftenen før sengetid, helt uden koffein, med en dejlig mild og fin smag af kamilleblomst i en blanding med baldrian, citronmelisse samt citrongræs.

Chamomile Mood fra Emeyu, 85 kr.

new-nordic.jpg

Farvel til rynker

Vi har tidligere skrevet, hvordan kollagen øger hudens fugt, som giver den dér plump-effekt, hvor huden er dejlig fyldig og rynkerne en saga blot. New Nordic har netop lanceret et flydende Collagen shot, som gør det endnu nemmere at prøve det af.

Collagen Shot fra New Nordic, 349 kr.

hummel-2.jpg

På toppen

Seamless T-shirt i strækbart stof og med silikonetape forneden, som hjælper med at holde T-shirten på plads, når du bevæger dig. Ventilationszoner i mesh forbedrer luftcirkulationen på de helt rigtige steder. 

T-shirt fra Hummel hos Zalando, 220 kr.

newline-shorts.jpg

Bare ben

Selvom det bliver koldere udenfor, kan det stadig være varmt at træne indendørs. Disse 2-in-1 shorts med yderstof i slidstærkt vævet materiale og fugtafledende, men komfortable indertights, så intet gnaver. 

Shorts fra Newline hos Sportmaster, 350 kr.

d-vitamin.jpg

Solvitamin

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi tager tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret. D-vitamin medvirker til dit immunsystems funktion, det vedligeholder dine knogler og tænder, og det medvirker til, at dine muskler fungerer normalt.

D-vitamin fra Naturdrogeriet, 180 stk, 110 kr.

NUORI.jpg

Fugtgiver

Intenst fugtgivende serum, der beroliger og reducerer inflammatoriske reaktioner. Serummet fugter i dybden og bearbejder både nye samt eksisterende synlige tegn på solskader. Perfekt til sensitiv hud.

Vital Repair Serum fra Nuori, 395 kr.