Jane Fonda

Kræftsyge Jane Fonda: "Jeg er ikke bange for at dø"

Jane Fonda fortæller ærligt om at leve med en kræftdiagnose i et nyt interview med mediet Entertainment Tonight, hvor hun også reflekterer over den tid, der er tilbage.

Hun er én af de største. Hun ejede Hollywood i 1960'erne og 70'erne, og hun vandt Oscars for sine roller i filmene 'Klute' og 'På vej hjem'. Men tidligere i år kunne den 85-årige sspillerinde Jane Fonda fortælle, at hun er blevet ramt af kræfttypen Non-Hodgin lymfom.

I et nyt interview med mediet ‘Entertainmet Tonight’ sætter Jane Fonda nu ord på, hvordan hendes liv er med diagnosen. Det skriver ugebladet HER&NU.

"Jeg har det fint, men den uge, hvor jeg får kemoterapi, er hård for mig at komme igennem," deler Jane Fonda.

Hun fortæller senere i interviewet, at hun ikke har lang tid tilbage, og hun uddyber meget ærligt:

"Når man når min alder, skal man være klar over den tid, man har tilbage… men jeg er ikke bange for at dø. Jeg er klar, og jeg har haft et godt liv… ikke at jeg har lyst til at dø, men jeg ved, at der ikke er lang tid igen," fortæller hun.

Fortsætter til jeg falder om

Videoen viser også, at motionsguruen stadig holder sig aktiv gennem træning, selvom hun indrømmer, at hun ikke kan løfte lige så tunge vægte, som da hun var ung.

"Det vigtigste er at holde sig i bevægelse og forblive fleksibel," fortæller hun.

Jane Fonda har i mange år været aktiv klimaaktivist, hvilket hun også fortæller, at hun vil fortsætte med til den dag, hun falder om.

Artiklen er første gang bragt på HER&NU. Dette er en redigeret udgave.