Kostblog: Eat the rainbow

Kostblog: Eat the rainbow

Få kostblogger Pernilles bud på en frisk, saftig og sund salat.

Jeg vil faktisk definere denne salat som powerfood – der er intet bedre, end mad, som giver en følelse af at være sund, frisk og stærk! Salaten er fuld af antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, og den giver en følelse af forår, booster immunforsvaret, og farverne sætter smil på læben.

Denne variation indeholder følgende:

Spinat

Slikærter

Asparges

Avokado

Gulerod

Forårsløg

Stegt kyllingebryst

Blåbær

Frisk basilikum

Hakkede nødder(mandler, cashew, valnødder, eller hvad du lige har lyst til)

Basilikumspesto

Kan hurtigt og nemt laves i en blender eller med en stavblender.

1,5 dl god, koldpresset olivenolie

1 potte frisk basilikum

2-3 fed hvidløg

1 dl ristede pinjekerner

50-60 g revet parmesanost

Lidt salt

Smager fantastisk som dressing til salaten eller på noget groft fuldkornsbrød.

Velbekomme.