Kostblog: Eat the rainbow
Få kostblogger Pernilles bud på en frisk, saftig og sund salat.
Jeg vil faktisk definere denne salat som powerfood – der er intet bedre, end mad, som giver en følelse af at være sund, frisk og stærk! Salaten er fuld af antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, og den giver en følelse af forår, booster immunforsvaret, og farverne sætter smil på læben.
Denne variation indeholder følgende:
Spinat
Slikærter
Asparges
Avokado
Gulerod
Forårsløg
Stegt kyllingebryst
Blåbær
Frisk basilikum
Hakkede nødder(mandler, cashew, valnødder, eller hvad du lige har lyst til)
Basilikumspesto
Kan hurtigt og nemt laves i en blender eller med en stavblender.
1,5 dl god, koldpresset olivenolie
1 potte frisk basilikum
2-3 fed hvidløg
1 dl ristede pinjekerner
50-60 g revet parmesanost
Lidt salt
Smager fantastisk som dressing til salaten eller på noget groft fuldkornsbrød.
Velbekomme.