ALT for damernes Kvindeløb 2023: Se årets specialdesignede løbe-T-shirt

Igen i år kan du glæde dig til at få fingrene i ALT for damernes Kvindeløbs specialdesignede løbe-T-shirt, som følger gratis med, når du tilmelder dig. Denne gang er det Newline, som står bag blusen.

Den blødeste, åndbare bluse i den fineste støvede, lyseblå farve.

Det er, hvad du kan forvente af den specialdesignede løbe-T-shirt til ALT for damernes Kvindeløb 2023.

Artiklen fortsætter under billedet...

I tæt samarbejde med ALT for damerne har Newline nemlig designet en flot, feminim og funktionel løbe-T-shirt i douchede blå farver, og vi glæder os meget til at se alle årets løbere og walkere i aktion i trøjen til sommer.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb 2023 her.

årets kvindeløbstrøje 2023.jpg

T-shirten er lavet I 100% recycled polyester. Kvaliteten af trøjen er derudover svedtransporterende og åndbar, og den passer derfor perfekt til en løbe- eller gåtur på en dejlig dag i juni.

Løbe-T-shirten kommer også med en matchende goodiebag, der er fyldt med lækre produkter til en værdi af mere end 500 kr. Begge dele følger gratis med, når du tilmelder dig løbets premium-pakke.

Du kan afhente din løbe-T-shirt i det store eventtelt på løbsdagen.

ALT for damernes chefredaktør, Rikke Dal Støttrup, glæder sig til årets løb – og til, at løberne får den nye løbetrøje i hænderne:

”Årets løbetrøje er lavet i det blødeste stof nogensinde! Den er lavet i samarbejde med Newline, og det er tydeligt, at det er eksperter i sportstøj, vi har med at gøre. Alle skal glæde sig til at mærke kvaliteten; jeg tør godt love, at I vil elske den," siger hun.

"Vi har valgt den lidt støvede lyseblå farve, fordi den klæder alle og fordi vi elsker blå i alle nuancer - både i moden og i boligen.”

Læs meget mere om årets Kvindeløbstrøje her.

Byer & datoer:

Fredericia - 7. juni

Odense -  8. juni

København - 11.-12. juni

Aalborg - 15. juni

Aarhus - 18. juni

Distancer:

Løb 5 & 10 km

Walk 5 & 10 km

GRATIS løbe-T-shirt og matchende goodiebag ved tilmelding!