Der er sket meget, siden Ditte Julie Topgaard i 2015 gav sit bidrag til 'Den store bagedyst'. Hun har udgivet en lang række bagebøger, har sin egen bage- og stelserie, der hedder By Ditte Julie.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Nu skal Dennis Knudsens datter døbes
Op til påske viser hun nu, hvordan man nemt kan bage en klassisk bradepandekage og samtidig få den til både at smage forrygende og se mindst lige så fantastisk ud.
Citronkage
60 g smør blødt
200 g lyst rørsukker
1 vaniljestang
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
1/2 økologisk citron, saft og skal
2 æg, str. M/L
1,75 dl sødmælk
LÆS OGSÅ: Remee jubler over Kvamm: Spændende at se 'X Factor' igen
Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt vaniljekornene ud. Bland det med lidt af sukkeret. Kom smør,
rørsukker, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, salt og citronskal op i en røreskål, og rør (gerne en røremaskine eller
el-mikser) det hele sammen ved lav hastighed. Det skal ligne
små krummer.
Slå æggene ud og rør dem sammen. Hæld
æggene op i en kande sammen med sødmælk og citronsaft.
Når blandingen i røreskålen ligner små krummer hældes lidt
af æggeblandingen op i røreskålen, imens den fortsat kører.
Gør det gerne over tre omgange og lad røremaskinen køre
lidt mellem hver hældning. Fordel dejen i en bradepande (15
x 30 cm ca.) med bagepapir i bunden. Bages ved 190 garder
varmluft i ca. 20 min. Lad den køle af i formen. Udskær kagen, som et stort påskeæg og placer den på et fad.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Alle de smukke kjoler fra Oscar-showet
Ostecreme
210 g smør blødt
300 g flormelis
340 g neutral flødeost
1,5 tsk vaniljepasta
1 øko citron, skal og saft
Pastafarve efter ønske
LÆS OGSÅ: Tivolirevyen gør comeback: Linda P er klar
Pisk smør og flormelis lyst og luftigt. Tilsæt
flødeost, vaniljepasta og citronskal og -saft
og pisk kun lige akkurat til, at den er ensartet. Opdel cremen
og indfarv, som du ønsker og kom cremen op i forskellige
sprøjtposer med forskellige tyller. Lav et flot mønster.
Det ser flot ud,
hvis du indfarver
cremen i forskellige gule
nuancer, så den
får et pænt
farvespil.
LÆS OGSÅ: Derfor sagde han ja til at afløse Katerina
Marcipanbånd
250 g marcipan
125 g flormelis
25 g glukosesirup
Lidt gul pastafarve
Ælt marcipan med
flormelis, glukosesirup og gul pastafarve. Skær et bånd,
der passer med
højden og omkredsen af din kage. Rul
marcipanbåndet om
kagen.
LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-vindere tæt på at miste huset
Dette er en redigeret version fra et tidligere år.