Anna Stokholm sygeplejeskolen

Anna Stokholm fik en kæreste, men så opdagede hun pludseligt, at han levede et dobbeltliv

Som ung blev Anna Stokholm bedraget af sin daværende kæreste, som på dét tidspunkt også var kærester med en anden. Det fortæller hun i Hendes Verden.

Da Anna Stokholm gik på skuespillerskolen, fandt hun sammen med én, som levede et dobbeltliv – for han havde to kærester, selvom begge kvinder troede, at de var den eneste.

Det fortæller hun i et stort interview i Hendes Verden 50.

”Vi gik alle tre på teaterskolen i Odense, og han havde på en eller anden måde bildt både mig og den anden pige ind, at skolen var et professionelt rum, hvor man ikke skulle vise, at man var kærester,” fortæller hun.

”Jeg opdagede det efter at have gået længe med en mavefornemmelse, og jeg besluttede mig for at tage en snak med den anden pige. Vi fandt ud af, at han havde kaldt os begge for sin kæreste, og til sidst bekendte han kulør. Det undrer mig den dag i dag, hvordan han kunne slippe afsted med det.”

Stærk intuition

Det tog Anna Stokholm lang tid at komme ovenpå igen, men hun ser ikke kun tilbage på episoden som en dårligt ting. For hun har nemlig lært særligt én ting af det.

”Det er både det værste og det bedste, der er sket for mig. På den ene side lærte jeg at lytte til min mavefornemmelse, og i dag ved jeg, at jeg har en stærk intuition. På den anden side var jeg totalt lagt nede i lang tid, efter det kom frem, og jeg kunne ikke stole på nogen, indtil jeg mødte min næste kæreste, som havde været ude for præcis det samme, og vi fandt ro og tillid hos hinanden.”

I dag er Anna Stokholm kæreste med Simon Stenspil og sammen har de barnet Ziggy Bob. Læs hele interviewet, hvor hun fortæller, hvordan hun var tæt på at miste livet under en forestilling – og om hvordan dét at være skuespiller langt fra var et drømmescenarie for hende.

Om Anna Stokholm

  • 35 år.
  • Uddannet skuespiller og medvirker i TV2-serierne Sygeplejeskolen og Minkavlerne.
  • Kæreste med skuespillerkollegaen Simon Stenspil, som hun har sønnen Ziggy Bob sammen med.