Anne Hjernøe og Anders Agger

Er du også fan af Anne og Anders? Her går turen hen næste gang

Et nyt kontinent finder måske vej på tv-skærmen i den næste sæson med Anne og Anders.

Denne artikel er oprindeligt fra HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Tv-makkerparret Anne Hjernøe og Anders Agger har gennem flere sæsoner på DR draget afsted på eventyr sammen, hvor de har besøgt en række forskellige danskere, der bor i de fjerneste afkroge af verdenen.

Artiklen fortsætter under videoen

Her har de blandt andet oplevet forskellige kulturer, madtraditioner og hørt personlige fortællinger - senest besøgte de Canada.

Rejseeventyret ude i den store verden ser da heller ikke ud til at stoppe for dem.

I et opslag på Anne Hjernøes instagram afsløres der nemlig - gennem ordene fra DR-journalisten Per Dohm - et potentielt nyt rejsemål for den næste sæson af 'Anne og Anders'.

"Det populære tv-makkerpar Anne Hjernøe og Anders Agger er i gang med at planlægge deres næste tur, som vi håber, skal gå til Det afrikanske kontinent," skriver Per Dohm i opslaget og fortsætter:

"Hvem skal de besøge, hvad skal de opleve? Vi har fokus på emner som kvinderoller og ungeliv, klima og bæredygtighed, uddannelse og afrikansk kultur mm. Anne og Anders vil udfordre vores fordomme om Afrika som et fattigt og forarmet kontinent. De søger nuancerne, håbet og kraften, uden at gå på kompromis med virkeligheden, smerten og den daglige kamp."

Traditionen tro søger holdet bag det populære program derfor danske familier, forretningsdrivende, iværksættere og projektledere, der har slået sig ned eller har et tæt tilknytningsforhold til et afrikansk land.

Har du et tip, så kan man skrive til: anneogandersafrika@dr.dk, og ellers kan du se eller gense Anne og Anders' seneste sæson lige her.