En ulv i fåreklæder, full on jalousi og hulkende afsked: Hvor kom dén fra, Rasmus?

De kommende uger samler vi redaktionens bedste observationer fra ugens tre afsnit af datingprogrammet ’Bachelorette’. Programmet, der viser os, hvad moderne dating også handler om – nemlig det første møde, misforståelser og knuste hjerter …

Ugens Bachelorette byder på blotlagte hjerter og full on jalousi – og det bliver tydeligt, at det ikke kun er kvinder, der kan hviske-tiske, være stride og garant for fnidder… Det.kan.mænd.også!

Go, Julie!

Vi har siddet her siden i torsdags, alleryderst på sofakanten, og kan nærmest ikke vente med at høre, hvad det er, Julie har at fortælle.

Hun er tydeligt MEGET nervøs. Der bliver sunket, for klumpen i halsen skal væk. Det er vanskeligt, fornemmer man. Benene ryster, siger hun.

Nuvel, vi piskede en stemning op i sidste uge, og cliffhangeren var måske liiiiidt større, end den behøvede, for hun er ikke parat til at forlade programmet. Til gengæld vil hun gerne fortælle, hvordan hun egentlig har haft det. Og hun har haft det svært.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Svært ved at åbne op og date flere på én gang. Forståeligt, jo. Derfor kan hun også godt forstå, at nogle af fyrene – og vi andre bag skærmen, som er MINDST lige så investerede i, at Julie skal finde kærligheden – ikke har kunnet mærke hende. Sagen er den, at hun har brug for tid, når hun skal lære folk at kende.

Og Gud, hvor er det befriende. Og menneskeligt. Faktisk er det som om, at kærligheden til Julie – som måske indtil nu har været liiidt lunken – stiger med hundrede procent. Og respekten ditto.

Nå ja, og så er det sejt, at hun har besluttet sig for, at Boris ikke skal have flere roser. Manden har bekendt kulør, og så gider hun ikke spilde mere tid på ham 🔥

A devil in disguise

Okay, indrømmet, vi har hypet Rallefar til at være den der gode fyr, der vil folk det bedste. Men er han i virkeligheden mere en ulv i fåreklæder?

I hvert fald hvæsser han kløer flere gange i løbet af ugen …

Første gang er, da han tager initiativ til, at der til blomsterfesten skal spilles ”Jeg har aldrig”. Alle, der har spillet dét spil, ved, at den slags kan ende FULD-STÆNDIG galt. Det gør det så også. Og man kan nærmest se, hvordan små djævlehorn vokser ud af panden på Rasmus.

Han vil nemlig gerne vide, om Mette har kysset med nogle af mændene i huset … Uh! Egentlig et fair spørgsmål, men vi ved jo alle sammen godt, hvad svaret er, og begynder allerede dér at holde os for øjnene. For er Ralle (og de andre) overhovedet klar til at høre svaret på det spørgsmål?

Wakaboy aka Bro Codens Vogter løfter brynene. Flere fniser, og Mette tager en dyb indånding. Hun er ærligheden selv og står selvfølgelig ved, hvad hun har gjort. Så hun markerer, at hun HAR kysset med nogen i huset, men ikke hvor mange.

Det ulmer af nysgerrighed (og frygt?).

Og Morten følger op på Rasmus’ spørgsmål, for nu vil han gerne vide, hvor mange af drengene i hytten der har kysset med én af pigerne. Adam markerer, mens Boris forholder sig heeelt passivt. Klogt træk.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Wakaboy frydes over det nyopståede drama, ”for nu er der endelig noget på spil.” Han ved nemlig godt, at Boris og Mette har en særlig connection.

Mens Adam bader sig i opmærksomheden, fanger kameralinsen selvfølgelig Boris, for vi vil vide, hvordan han reagerer på den information. ”Hvad skal man sige? Det er bare slet ikke fedt,” konstaterer han i sin sync.

Heldigvis skammer Mette sig ikke, for det er sådan, det er – og venner, det er det, det hele handler om.

Kvinderne bliver kaldt til samling af Petra, og det giver fyrene anledning til at udspørge Adam til kysserierne. Og det ender i et vaskeægte tredjegradsforhør, og vi er in for it.

rasmus.jpg
Rallefar stiller an med et ansigtsudtryk, vi ikke tidligere har set ...

Rasmus virker ærligt skuffet over udviklingen. Og Alexander genopliver lynhurtigt bro coden, som ellers blev lagt semi i graven i sidste uge og spørger: “Så det vil sige, at du løj for os, da du kom hjem, og vi spurgte direkte: Har I kysset? Så siger du nej, vi har ikke kysset?”

Ups, Adam. Det kræver vist en forklaring.

Den er dog enkel: ’Det var af hensyn til fyrene.’ For Adam er en ægte bro. Og han ville ikke have, at kysset med Mette skulle få andre til at holde sig tilbage … Hm… Køber vi den? Boris gør umiddelbart ikke – i hvert fald ikke at dømme ud fra hans lidt luskede smil (som selvfølgelig også kan skyldes, at han selv ligger inde med en hemmelighed).

Adam forstår godt fyrenes interesse, forklarer han i sin sync, ’for det er en spændende ting, at han og Mette er de første, der har kysset.’ Noget, vi som seere, jo godt ved ikke passer, og det er faktisk lidt synd. Manden er jo stolt.

Nå, men Rasmus the good guy, som måske faktisk slet ikke er så god alligevel (vi er tilbage ved de støt voksende djævlehorn 😈), spørger friskt videre: “Ville du (Adam, red.) blive jaloux, hvis Mette kyssede med andre?”

Heldigvis er Adam “æk, den jaloux type,” så det rører ham ikke …

Rasmus helmer ikke: “Okay, så lad os sige, at der var en af os, der havde kysset med Mette her til aften, så ville du ikke blive jaloux?”

Adam: “Nej…” 😎

Rasmus: “Men havde I aftalt, at I ikke skulle sige det til noget? Eller havde du bare tænkt for dig selv, jeg siger det ikke lige til nogen?”

Adam: “Jamen, jeg sagde, at bare så hun vidste det, så kom jeg ikke til at sige det til nogen. Så det.”

Samtalen stopper dér, mens Rasmus i sin sync konkluderer, ’at han ikke har det pres over Mette og Adam, for han ser ikke rigtigt, hvad de har til fælles.’ SPYDIGT!!

Oven på dén udtalelse, må konklusionen være, at Rallefar er klar til kamp – og ikke nødvendigvis helt fin i kanten. Game on, boys!

Fnidder-fnadder

Oven på kysse-bomben er fyrene i deres følelsers vold. Flere samles i små klynger for at tale om, hvordan presset er steget, nu hvor der også er kys involveret. Og som kvinde er det faktisk dejligt at mærke, at de også kan sladre og føle sig truet. Konkurrencen er i gang, og jalousien, dén spirer.

Samtidig kan vi også godt blive enige om, at de andre fyre er liiidt stride over for Adam – som om de rotter sig lidt sammen mod ham.

Men måske det i virkeligheden skyldes, at Adam selv lægger op til det? For altså … at sladre om en dame, som han gør om Mette til Morten lidt senere, den er ikke helt god ...

Helt stor i slaget og nærmest med gorilla-slag mod brystet og dyriske brøl fortæller han Morten, at Mette gav ham de såkaldte ”kiss me-eyes” efter tyve minutter, måske en halv time, og så kyssede de. Om det var sådan, det foregik eller ej, don’t spill the beans. Morten er i øvrigt heller ikke synderligt imponeret over pralerierne. Og det er vi heller ikke.

Og måske er det situationer som dem, som Bro Codens Vogter, Alexander, referer til, da han nærmest fryder sig over nyheden om, at Boris har kysset med Mette INDEN Adam og konstaterer følgende i sin sync: “Han (Adam, red.) følte, han var megasej og noget særligt, fordi han havde været den første, der havde kysset med Mette, men at finde ud af, at der er en anden, der har gjort det før ham, så ryger han lige lidt ned på et mere ydmygt plan.”

Konklusionen: Fyrene orker ikke, at man stikker næsen for langt frem.

Kissemisse

Julie og Madsi (Julie har fundet på et kælenavn til ham, sgu da cute!) er på solodate. Og Clark Kent er sjov!?!?

Sorry, men det har han da egentlig gemt ret godt, den ellers så rolige falstring. Og Julie er nede med hans humor, i hvert fald sprutter hun af grin, så drinken, hun lige har taget en slurk af, står ud over det hele, da Mads tørt konstaterer, at en typisk date for ham foregår i en swingerklub. Hæhæ. Det’ da sjovt.

Generelt er der god kemi mellem dem. Og Julie virker afslappet. Måske de endda flirter lidt? Ikke på ’Boris-og-Mette-jeg æder-dig’-måden, men mere lavmælt, og det er dejligt for dem.

Julie giver selvfølgelig Mads en rose. Og han nusser hende på ryggen og komplimenterer hende. Stadig intet kys. Men SÅ til mingling …

Mads har kredset om den knaldrøde læbestift, Julie har på. ”Det er meget afslørende i dag, hvis du deler kys ud med den røde læbestift.” Wink, wink. Og har du i øvrigt tid til at snakke, spørger han.

For den gode Clark Kent vil fortælle Julie, hvordan han har det – og at han synes, hun er rigtig sød. Den følelse er heldigvis gengældt.

De krammer farvel … og så …

Mads: ”Kan vi vaske det der af, hvis jeg nu får et kys?”

Julie: ”Det ved jeg ikke, om man kan…”

Mads: ”Vi kan lige prøve…”

OG SÅ KYSSER DE! Cute <3 Og endnu mere cute, at de efterfølgende står og fedter med at få fjernet diverse læbestiftrester i ansigtet på hinanden. Den romance vil vi gerne se mere til.

The bromance is real

Først på ugen må Mikkel D. vinke farvel til programmet, og til sidst må også Salatslyngen og Wakaboy takke af.

Især at tage afsked med Alexander aka Wakamole-boy aka Bro Codens Vogter er trist. Også for os. Lige så meget røg, vi har givet ham, lige så meget har vi holdt af hans geniale syncs og generelle perspektiver på tingene.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Én ting er, at sorgen er virkelig for os. Det er den i dén grad også for Wakaboy himself, og den store sorg ligger i at tage afsked med fyrene. Der bliver krammet og hulket. Ikke grædt, men HULKET. Som Rallefar siger, var Alexander i sandhed alt det, som ingen af de andre fyre er, og han bliver uden tvivl savnet.